Γιατί αντιμετωπίζω συνεχώς προβλήματα

Γιατί αντιμετωπίζω συνεχώς προβλήματα

Γιατί αντιμετωπίζω συνεχώς προβλήματα στον εξοπλισμό μου και δεν μπορώ να απολαύσω με την ησυχία μου το vaping.


Θα σας θέσω μία ρητορική ερώτηση, τι κάνουμε εμείς ώστε να αποφύγουμε
τις απρόσμενες δυσλειτουργίες που καραδοκούν ανά πάσα στιγμή να μας αποσυντόνισουν παντελώς, βγάζοντάς μας από το καθημερινό πρόγραμμα που έχουμε έχουμε συνηθίσει να λειτουργούμε παραδοσιακά εφόρου ζωής.

Φανταστείτε αν μία συσκευή κρατούσε 50 χρόνια, οι κατασκευαστές θα έπρεπε να κλείσουν την επιχείρησή τους διότι δεν θα υπήρχε λόγος να αγοράσουμε νεότερο, εκτός εάν η αγορά μας αφορούσε στο να πληθαίνουμε με τη μεγάλη γκάμα που απαρτίζουν τη σπουδαία συλλογή μας για ευφάνταστους λόγους.

Αν παρατηρήσετε κατά την αγορά σας επάνω στο προϊόν, οι κατασκευάστριες εταιρείες δίνουν εγγύηση το πολύ ένα με δύο χρόνια, σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα, οι δημιουργοί τους είναι βέβαιοι πως θα λειτουργεί άψογα ή τουλάχιστον κανονικά, ώστε να μην είναι αναγκαίο να μην γίνει επαναγορά.

Εδώ θέλω να εκφράσω την αντίρρησή μου ως προς τα μεγάλα brands, δυστυχώς έχει καταντήσει η κατάσταση να πληρώνεις το όνομα και όχι καθαυτό το προϊόν, η αιτιολογία είναι οι εξής: όταν ένα μηχάνημα είναι έτοιμο προς πώληση, στο κόστος συνυπολογίζονται τα έξοδα διαφήμισης που σπατάλησε μία γιγαντιαία εταιρεία για να γίνει γνωστό παγκοσμίως στο ευρύ κοινό ή σε κάποια τοπική αγορά που απευθύνεται σε συγκεκριμένους χρήστες, έχοντας μεγαλύτερη αποδοχή.

Άλλα κόστη που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι, τα κολοσσιαία κτίρια που έχουν ως έδρα και απαιτείται να είναι χλιδάτα, τα χιλιάδες άτομα υπαλληλικού προσωπικού που διαθέτουν για να δημιουργήσουν τις κατασκευές τους, δεν αναφέρω τα προφανή έξοδα γιατί είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο.

Ένα διαφημιστικό σποτάκι 3 λεπτών για να ολοκληρωθεί χρειάζεται κάποια εκατομμύρια δολάρια και για να προβληθεί σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συμπεριλαμβανομένων του ίντερνετ αλλά τόσα, ίσως και λίγο παραπάνω, εξαρτάται τη διαφημιστική καμπάνια στην οποία θέλουν να δώσουν έκταση οι ιθύνοντες, ούτως ώστε να βρει τεράστια ανταπόκριση από τους ανθρώπους που σκοπεύουν να το αγοράσουν.