Για ποιο λόγο αντιστράφηκαν οι ρόλοι

Για ποιο λόγο αντιστράφηκαν οι ρόλοι

Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω με πολύ απλά λόγια για ποιο λόγο αντιστράφηκαν οι ρόλοι, έχουμε φτάσει στο σημείο αντι οι πωλητές να εξηγούν στους καταναλωτές για το προϊόν που πούλησαν στον χρήστη, αναλύοντας τις ιδιαιτερότητες του, αυτοί οι δύσμοιροι αναζητούν αλλού βοήθεια.

Δεν θέλω τα λεγόμενά μου συνεχώς να καυτηριάζουν καταστάσεις, αλλά όταν υποπέσουν στην αντίληψή μου εγκληματικές αμέλειες από πλευράς καταστημάτων γίνομαι έξαλλος. Αφού καλέ μου άνθρωπε πουλάς ένα προϊόν σε κόσμο που έχει μαύρα μεσάνυχτα, γιατί δεν μπαίνεις στη διαδικασία να τον ρωτήσεις εάν γνωρίζει πώς λειτουργεί αυτή η κατασκευή. και εφόσον έχει αγνοία να τον κατατοπίσεις ούτως ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Το χειρότερο κατ’εμέ πρόβλημα που έχω διαγνώσει στην ηλεκτρονικό τσιγάρο, είναι ότι οι πελάτες που αγοράζουν ενα μοντάκι για παραδείγμα, όντας νεοεισερχόμενοι στο χώρο, φεύγοντας από το μαγαζί το μόνο που πήραν μαζί τους είναι η σακούλα με τα ψώνια και όχι οι απαραίτητες πληροφορίες λειτουργίας.

Θα μου πείτε ότι η συσκευασία έχει ένα εγχειρίδιο χρήσης που εξηγεί λεπτομερώς τις λεπτομέρειες, εδώ καλή μου φίλοι θα διαφωνήσουμε απολύτως, έχω ψωνίσει τόσα πολλά πράγματα στο άτμισμα και πιστεύω πως έχω το δικαίωμα να έχω μία εμπεριστατωμένη άποψη.

Ένα σοβαρό ποσοστό από τις συσκευασίες που κυκλοφορούν στο εμπόριο ηλεκτρονικού τσιγάρου, έχει ελλιπής ή ημιτελής περιεχόμενο πληροφόρησης στο εγχειρίδιο χρήσης, λες και οι κατασκευαστές βαριούνται να γράψουν 10 λέξεις παραπάνω, νομίζοντας πως θα ξοδέψουν περισσότερο μελάνι, δεν είναι υπερβολή να πιστεύουμε πως η πλειονότητα του κόσμου δεν τα ξέρει όλα περί ατμίσματος, άλλωστε οι περισσότεροι προέρχονται από κάπνισμα, που η μόνη απαραίτητη προϋπόθεση που χρειαζόταν, ήταν ένας αναπτήρας για να ανάψεις το τσιγάρο.

Δεν θα κουραστώ να το λέω, πως αληθινά με ευχαριστεί να βοηθάω κόσμο, όσο αυτό είναι εφικτό και χωρίς να περιλαμβάνει παράλογες απαιτήσεις, μην αγνοούμε το γεγονός ότι ο αρμόδιος που είναι υποχρεωμένος να εξυπηρετήσει τον αγοραστή, είναι το κατάστημα που πούλησε το προϊόν και όχι οποιοσδήποτε προτίθεται να βοηθήσει ανιδιοτελώς με αγάπη στους συνανθρώπους του.