Έρευνα αγοράς στο άτμισμα

Έρευνα αγοράς στο άτμισμα

Θα ασχοληθούμε σήμερα με την έρευνα αγοράς στο άτμισμα. Ποιους κανόνες ακολουθούμε τηρώντας τους ευλαβικά.

Πριν ολοκληρώσουμε μία αγορά, προαπαιτούμενο είναι η ενδελεχής έρευνα έως ότου καταλήξουμε στην τελική απόφαση. Τονίζω πως δεν μπαίνουμε με κλειστά μάτια σε ένα μαγαζί ψωνίζουμε και φεύγουμε, αυτές οι ανόητες τακτικές ανήκουν στο μεσαίωνα, οι αιτίες που προκαλούν αυτό το γεγονός είναι κυρίως η άγνοια.

Είμαι ατμιστής 7 χρόνια απο το 2009, οφείλω να ομολογήσω πως τα πρώτα έτη είχα πέσει θύμα υπερκοστολογήσεις προϊόντων, επειδή συνειδητά επέλεγα να ψωνίζω αποκλειστικά από Ελλάδα, στις αρχές υπήρχε μονοπώλιο ή στην καλύτερη περίπτωση ήταν ελάχιστα καταστήματα που εξυπηρετούσαν χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου. με την πάροδο των καιρών βελτιώθηκε αισθητά η κατάσταση.

Φυσικά καταστήματα.

Έχω γυρίσει πολλές πόλεις στην χώρα μας, λόγω των συγκυριών συνδύαζα το τερπνόν μετά του ωφελίμου, με την ευκαιρία αναζητούσα να βρω χώρους πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων, επειδή ήμουνα ενημερωμένος πάνω κάτω στις τιμές, γνωρίζα εκ των προτέρων αν ο πωλητής είχε σκοπό να με γδάρει.

Μετά λύπης μου το λέω, έως σήμερα δεν έχει αλλάξει η εικόνα από τα προηγούμενα διαστήματα, γίνεται της ακολασίας. Να φανταστείτε ένα mod κοστίζε 60 ευρώ και αυτός ο πανέξυπνος άνθρωπος πήγε να μου το πουλήσει 90€ χωρίς απόδειξη (συνέβη πριν 9 μήνες), λέγοντας μου πως η αρχική τιμή ήταν στα 100, εκεί έμεινα μακάκας, για να μην φανώ αγενής είπα ευχαριστώ και διακριτικά αποχώρησα.

Για να είμαστε δίκαιοι, ένα φυσικό κατάστημα της γειτονιάς μας, ίσως να έχει τα διπλά λειτουργικά έξοδα από ένα ιντερνετικό και η μόνη επιλογή που έχουν οι επιχειρηματίες είναι φορτώνουν το κόστος στα αντικείμενα που εμπορεύονται (να λέμε και του στραβού το δίκιο). Αρκετοί διαμαρτύρονται με την άτοπη υπερφορολόγηση που τους επιβάλλει το κράτος, τιμής ένεκεν η κρίση που μαστίζει όλους τους κλάδους του επιχειρείν.

Διαδικτυακά καταστήματα.

Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, όλη η γη μπροστά στην οθόνη μας, αρκεί να γνωρίζουμε να σερφάρουμε αποτελεσματικά για εξεύρεση των ενδιαφερόντων μας, υπάρχει τόση αφθονία σε επιλογές, σε εύρος τιμών και ειδών που δύσκολα δεν θα βρεις αυτό που αναζητάς. έχετε κατά νου στην προσοχή που θα επιδείξουν για να σας εξυπηρετήσουν, σεβασμός στον πελάτη πάνω από όλα αρκεί να είμαστε τυπική και να μην δίνουμε δικαιώματα.

Σας εκμυστηρεύομαι, με ποσοστό 90% των αγορών μου προέρχεται από το διαδίκτυο, εδώ το μειονέκτημα που παρατηρεί ο καθένας είναι η καθυστέρηση παραλαβής, συνήθως για να ολοκληρωθεί η παραγγελία, απαιτείται ένα με δύο εικοσιτετράωρα στην καλύτερη των περιπτώσεων, εφόσον βρισκόμαστε πλησιέστερα στη φυσική τοποθεσία τους και όχι σε δυσπρόσιτη περιοχή (νησιά, παραμεθόριος, κτλ)

Η γνώμη μας.

Είμαστε διατεθειμένοι να προτείνουμε φθηνές επιλογές σε όσους μας ρωτήσουν στο chat της ιστοσελίδας μας, έχουμε βοηθήσει αρκετό κόσμο και είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι ενισχύουμε με επιχειρήματα τον καταναλωτή ώστε να κατατοπίστει πλήρως.

Αποφεύγετε να αγοράζετε σε e-shops που έχουν αρκετές αρνητικές κριτικές, βλέποντας τα σχόλια που αφήνουν οι πελάτες θα σχηματίσετε μία άποψη για το τι μέλλει γενέσθαι, η εξαιρετικά χαμηλές τιμές πρέπει να σας βάζουν σε προβληματισμό, εκτός κι αν προέρχονται από αξιόπιστες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου για χρόνια και δεν έχει κανείς να επισυνάψει κάτι μεμπτό επί της ουσίας.

Σαφέστατα συστήνουμε να ψωνίζετε από διαδίκτυο, εκμεταλλευόμενοι την μειωμένη τιμή που μπορεί να μας προσφέρει η εκάστοτε επιχείρηση λόγω χαμηλών λειτουργικών εξόδων.