Εάν είστε τακτικός επιβάτης αεροπορικών πτήσεων

Εάν είστε τακτικός επιβάτης αεροπορικών πτήσεων

Εάν είστε τακτικός επιβάτης αεροπορικών πτήσεων ή ετοιμάζεστε να πάτε ένα ταξίδι διακοπών που απαιτεί αεροπορική μεταφορά, είναι σημαντικό να κουβαλάτε και να χρησιμοποιείται σωστά και με σεβασμό τις συσκευές των ατμιστικών ειδών σας.

Σήμερα μπορείτε να ταξιδέψετε αεροπορικώς με όλες τις μπαταρίες του ηλεκτρονικού τσιγάροε, τα υγρά αναπλήρωσης, τους ατμοποιητές και τα αξεσουάρ σας. Οι περισσότεροι υποστηρικτές της κοινοτητάς μας, μπορούν να σας επιβεβαιώσουν ότι οι μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή τρένο δεν είναι καμία σπουδαία υπόθεση.

Ωστόσο χρησιμοποιώντας τα e-cig στα αεροδρόμια ή μέσα στα αεροπλάνα είναι μία τεράστια συζήτηση, δεδομένου ότι η κατάσταση έχει γίνει mainstream, ίσως και να έχει ξεφύγει από τον έλεγχο από ορισμένους ανθρώπους, πολλές αεροπορικές εταιρίες έχουν εφαρμόσει τις δικές τους πολιτικές και κανονισμούς ατμίσματος,

Όμως στις δυτικές κοινωνίες στα αεροδρόμια, οι διεθνείς αεροπορικές εταιρείες φαίνεται να είναι πιο ευέλικτοι σε σχέση με την χρήση κατά την πτήση. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το e-cig σας σε ένα αεροπλάνο, θα σας συνιστούσα να το αποφύγετε ή τουλάχιστον να το κάνετε διακριτικά,  χωρίς μεγάλα σύννεφα ατμού, ώστε να μην τραβήξετε τα βλέμματα επάνω σας.

Η μεγάλη ποσότητα ατμού μπορεί να ενεργοποιήσει τον συναγερμό μέσω του ανιχνευτή καπνού σε ένα αεροπλάνο, έτσι πάντα να είσαστε προσεκτικοί και με σεβασμό στους άλλους που δεν έχουν επίγνωση τι εστί άτμισμα. Εφόσον σας επιτραπεί να κάνετε χρήση μέσα στην καμπίνα, προσπαθήστε να μην συσσωρεύεται μεγάλες ποσότητες, οι οποίες θα είναι ευδιάκριτες και θα σηκώνουν παρατήρηση, δημιουργώντας σας προβλήματα.

Τι θα πρέπει να κάνετε.

  • Μόνο 10 ml φιάλης οποιουδήποτε υγρού επιτρέπεται στις χειραποσκευές. Μεγαλύτερα μπουκάλια υγρου θα πρέπει να τεθούν σε έλεγχο των αποσκευών σας.

 

  • Απομονώστε όλα τα e-liquids που έχετε πάνω σας όταν διέρχεσται από το σημείο ελέγχου ασφαλείας σε κάθε αερολιμένα ώστε να επισπεύσετε την διαδικασία. Αυτό θα βοηθήσει τους υπαλλήλους να δουν καθαρά όλα τα στοιχεία και και εσείς να μην μπλέκεται σε άσκοπους μπελάδες.

 

  • Βάλτε σε ένα πακέτο ή ένα φάκελο αλληλογραφίας όλα τα συμπράγκαλα σας και να τα επιδείξετε την ώρα που γίνεται ο έλεγχος. Στην χειρότερη περίπτωση, οι πράκτορες δεν θα σας επιτρέψουν να επιβιβαστείται στο αεροπλάνο με τα παρελκόμενα, και θα αναγκαστείτε να τα αφήσετε εκεί.

 

  • Πάρτε αρκετές μπαταρίες μαζί σας, για να διαρκέσουν σε ολακέρο το ταξίδι, ούτως ώστε αν  εξαντληθούν να έχετε αναπληρωματικές.

 

  • Αποθηκεύστε όλα τα μέρη του ηλεκτρονικού τσιγάρου ξεχωριστά. Χρησιμοποιήστε τσάντες με κλειδαριές των φερμουάρ ως μια προσιτή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση μεταφοράς.