Δημιουργία μίας μη κερδοσκοπικής ένωσης

Δημιουργία μίας μη κερδοσκοπικής ένωσης

Η δημιουργία μίας μη εμπορικής κερδοσκοπικής ένωσης στον κλάδο του ατμίσματος, θα εξασφαλίσει την περαιτέρω εδραίωση με ουσιαστικά αποτελέσματα που θα φανούν στο μέλλον.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να στρέφονται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα ως εναλλακτική λύση αντί τις παραδοσιακής συνήθειας, είναι η ευθύνη των ιδιοκτητών επιχειρήσεων, των κατασκευαστών και των πωλητών να εκπαιδευτούν σχετικά με τους καλύτερους τρόπους για να παράγουν και να πωλούν ασφαλή προϊόντα, καθώς και ώστε να εκπαιδεύσουν τους πελάτες τους.

Στην πραγματικότητα ενώ ακόμη είναι σε μεγάλο βαθμό ανεξέλεγκτο το εμπόριο, η εγχώρια αγορά μεγαλώνει, ενισχύοντας περαιτέρω την ανάγκη για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων  να αναλάβουν πρωτοβουλία για την υπευθυνότητα αγοράς και διανομής των προϊόντων τους στις μάζες.

Εδώ προτείνουμε να δημιουργηθεί μια μη κερδοσκοπική εμπορική ένωση, αφιερωμένη στη βοήθεια και την ενημέρωση των καταστηματαρχών, που θα παρέχει τις κατευθυντήριες γραμμές για τα μέλη, έτσι ώστε η βιομηχανία να λειτουργεί με λογικό τρόπο.

Αυτή η οργάνωσή θα ενθαρρύνει μάρκες e-cig στην υλοποίηση εκστρατειών μάρκετινγκ, προσανατολισμένες αποκλειστικά προς την κατεύθυνση του σεβασμού των κεκτημένων στους ενήλικες για τις απαγορεύσεις του καπνίσματος, ενθαρρύνοντας την παραγωγή αξιόπιστων και καινοτόμων προϊόντων που οι καταναλωτές μπορούν να βασίζονται σε αυτά.

Οι καταναλωτές και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η βιομηχανία των ηλεκτρονικών τσιγάρων είναι πολύπλοκη και αρκετά νέα. Όταν ακούς κάποιον να λέει ότι τα ατμιστικά είδη είναι εξίσου επιβλαβή ή κακά για τους χρήστες όπως τα παραδοσιακά, πρέπει να τους κατευθύνουμε προς την επιστημονική έρευνα, με έγκυρες μελέτες που κυκλοφορούν, επιβεβαιώνοντας ότι οι χημικές ουσίες που περιλαμβάνονται δεν δημιουργούν ανησυχία για την υγεία των χρηστών ή των παρευρισκομένων.