Άραγε θα ξυπνήσουμε επιτέλους κάποια στιγμή

Άραγε θα ξυπνήσουμε επιτέλους κάποια στιγμή

Άραγε θα ξυπνήσουμε επιτέλους κάποια στιγμή ή θα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου μέχρι να έρθει η δευτέρα παρουσία.

Αρχίζουμε καθορίζοντας κάποιες σκληρές αλήθειες. Αυτή η κοινότητα είναι γεμάτη από μοδάτους και σικάτους που αρέσκονται να βρίσκονται συνεχώς στην επιφάνεια μέσα από ψευδαισθήσεις, ευτυχώς είναι η μειονότητα.

Το ποσό υπερβολή έχει αναπτυχθεί συνολικά από τα μέλη κυρίως των δυτικών κοινωνιών της παγκόσμιας κλίμακας που απαρτίζεται το vaping, καταντάει ορισμένες φορές να είναι χειρότερη ακόμα και από την καταραμένη αδελφότητα των κολλεγίων (στας αμερικάς).

Νοιάζονται υποκειμενικά, πόσο χαμηλά έχει φτάσει η sub-ohm χρήση σε νούμερα, για τα μεγάλα σύννεφα καπνού που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των περαστικών αντικρίζοντας τους. για τα θεσπέσια ακριβά αξεσουάρ που θα έχουν να καυχιούνται για ένα ολόκληρο μήνα, λέγοντας με περηφάνια στην ομήγυρη τους πως κοστίζουν 400 – 500 ευρώ και πιθανόν να τα αλλάξουν διότι τα βαρέθηκαν, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου, σε τούτους τους ανεγκέφαλους και ότι μπορούν κάλλιστα να προσθέσουν στο βιογραφικό τους.

Αν παρατηρήσετε μερικά βίντεο στο youtube στο άτμισμα, πιθανόν να συναντήσετε μεγάλες συλλογές με εκπληκτικά, πανάκριβα, θεσπέσια αντικείμενα που κατά την δική τους γνώμη είναι ασυναγώνιστα, ε ναι λοιπόν κυρίες και κύριοι πήρατε το βραβείο και είσαστε οι μοναδικοί που διαθέτετε αυτά τα καλούδια.

Οι άνθρωποι πρέπει να δουλεύουν για να ζουν, ξέρω ότι αυτό είναι μια παράξενη ιδέα για μερικούς, αλλά κάπως έτσι λειτουργεί ο κόσμος, στην χώρα μας για να εργαστείς πρέπει να έχεις αδερφό βουλευτή, καταντήσαμε να επιθυμούμε τα 350 ευρώ μηνιαίως μισθοδοσίας για 12 ώρες εργασίας, ότι στην ελλάδα ο άνθρωπος δεν έχει να αγοράσει ψωμί είναι περιττό, αρκεί να έχουν αποκτήσει το καινούργιο iphone για να επιδεικνύουμε τα κάλλη μας.

Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται σκληρά με τον κατώτατο μισθό, δίχως να τους δίνεται η ευκαιρία να μπορούν να ψωνίσουν ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο της προκοπής γιατί δεν περισσεύει από το υστέρημά τους, σε αυτούς τους ανθρώπους υποκλίνομαι υποδειγματικά.

Το πιο τρελό που με εξοργίζει με τους youtubers είναι, αφού έχουν αποκτήσει αρκετούς χορηγούς για να προμηθεύονται την πραμάτεια τους, λένε στους ανυπεράσπιστους αφράγκους θεατές, ο νικητής μέσα από 2.000 άτομα θα κερδίσει ένα μπουκαλάκι υγρών αναπλήρωσης αξίας 10 ευρώ (χέστηκε η φατμέ στο αλώνι).