Ανάλυση ψηφιακού φορτιστή Nitecore D2

Ανάλυση ψηφιακού φορτιστή Nitecore D2

Ανάλυση ψηφιακού φορτιστή Nitecore D2, χρησιμεύοντας να φορτίζουμε μπαταρίες ατμίσματος και όχι μόνο.

Το συγκεκριμένο προϊόν που επέλεξα να σας παρουσιάσω, είναι από τα μηχανήματα που θα συστήσω ανεπιφύλακτα σε χρήστες υπό έναν όρο, αν το αγοράσει όπως και εγώ στα 15 ευρώ (από διαδικτυακό κατάστημα εξωτερικού), η τιμή του στην Eλλάδα βρίσκεται περίπου στα 25€.

Το έχω τονίσει επανειλημμένες φορές, πως είμαι από την πλευρά του καταναλωτή και όχι των καταστημάτων. Εάν οι επιχειρήσεις δεν αλλάξουν τακτική στην χώρα μας, προσαρμόζοντας το κόστος στα σημερινά δεδομένα, δεν πρόκειται ποτέ να τους συμπαρασταθώ, ούτε να κατανοήσω πως δήθεν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά και άλλα τέτοια τροπάρια ώστε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Κάτι σημαντικό που ίσως να μην γνωρίζατε, δεν το παίζω έξυπνος με δωρεάν συσκευές από χορηγούς, το 95% που παρουσιάζω στον ιστότοπό μας, είναι από δικά μου έξοδα, θέλοντας με αυτή την κίνηση να συνειδητοποιήσω ποια είναι η πραγματική διάσταση του θέματος. Να είσαστε σίγουροι όταν υπάρχει αξιόλογο κατάστημα, θα ειμαι από τους πρώτους που θα δώσω τα συγχαρητήρια μου, επιβραβεύοντας την προσπάθειά τους.

Εκτός κι αν νομίζουν οι επιχειρηματίες, ότι ο κόσμος ζει στο φεγγάρι και δεν γνωρίζει τι γίνεται δίπλα του. Όπως καταλαβαίνετε οι πληροφορίες στο ίντερνετ μεταδίδονται εντός δευτερολέπτων, είναι πολύ εύκολο ένας υποψήφιος πελάτης να κάνει έρευνα αγορών εκτός συνόρων της χώρας μας, απλά πατώντας μερικά πλήκτρα, μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των ανθρώπων πιστεύοντας ότι τρώνε κουτόχορτο.

κουτί ψηφιακού φορτιστή Nitecore D2

Τον συγκεκριμένο φορτιστή, για να είμαι ακριβοδίκαιος, σε εντατική χρήση με καλή συντήρηση πιστεύω θα βγάλει ένα χρόνο, αποδίδοντας το ίδιο και μετά από αυτό το διάστημα. Εάν είσαστε από τους ανθρώπους που δείχνουν αδιαφορία για τις συσκευές τους, μην περιμένετε πολλά.

Στην κατηγορία του ανήκει στα δέκα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι 2 θέσεων, κάνει καταπληκτική δουλειά προστατεύοντας τις μπαταρίες μας, ούτως ώστε να διαρκέσουν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Έχει έξυπνες λειτουργίες όπως για παράδειγμα, όταν φτάσει η μπαταρία στο τελικό στάδιο γεμίσματος, η λειτουργία φόρτισης σταματάει αυτόματα για να μην καταστρέψει την ποιότητα της.

Πλεονεκτήματα που διαπίστωσα.

Στα θετικά του προστίθεται, η ευκολία χρήσης του,για να καταλάβετε βάζεις την μπαταρία και δουλεύει μόνο του. εάν επιθυμείς σύνθετες λειτουργίες, πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε να έρθει και να εφαρμόσει στα μέτρα σας.

Η καλή λαμπερή οθόνη η οποία είναι ψηφιακή, έχει δύο τρόπους φόρτισης, ο πρώτος είναι ο κανονικός σε σταθερό ρυθμό, ο δεύτερος είναι σε ταχεία η οποία όμως δεν συνιστώ εκτός και αν βιάζεστε και γίνει μία φορά κατ’ εξαίρεση.

Αρνητικά που διέγνωσα.

Όπως προανέφερα σύμφωνα με τα παραπάνω, μην περιμένετε να διαρκέσει χρόνια, το προϊόν κατατάσσεται στην κατηγορία αναλώσιμων. στο χέρι σας είναι να αποδειχτεί η αντοχή του.

Προδιαγραφές.

Οι μπαταρίες που μπορεί να φορτίσει είναι Li-ion  IMR – 26650, 22650, 18650, 17670, 18490, 17500, 18350, 16340, 14500 και10440

Ni-MH and Ni-Cd – AA, AAA, AAAA, C.

3V Li-ion / LiFePO4 – τα μεγέθη 26650, 22650, 18650, 17670, 18490, 17500, 18350, 16340, 14500, 10440.

Τάση εισόδου: AC 100~240V 50/60HZ, DC 12V.

Τάση Εξόδου: 4.2V / 3.7V / 1.48V + / – 1pct

Επίλογος.

Σας ζητώ συγγνώμη για τις κακές φωτογραφίες, αλλά δυστυχώς δεν διαθέτω καλύτερα μέσα για ποιοτικότερες, άλλωστε ο σκοπός μας δεν είναι να εντυπωσιάσουμε αλλά να διαφωτίσουμαι τους αναγνώστες μας.