Ακόμα ένα αμφιλεγόμενο ατύχημα

Ακόμα ένα αμφιλεγόμενο ατύχημα

Ακόμα ένα αμφιλεγόμενο ατύχημα, έρχεται να αμαυρώσει τη φήμη του ecig,  υποστηρίζοντας το θύμα πως δεν έφταιγε σε τίποτα.


Ένας άνδρας από το κάνσας της αμερικής ισχυρίζεται ότι είναι τυχερός που είναι ζωντανός μετά από έκρηξη ενός μηχανικού mod στο χέρι του προκαλώντας μικρά εγκαύματα και και φθορές στους τοίχους του σπιτιού του.

Ο Jonathan Reser λέει ότι η φίλη του ήθελε μαζί να σταματήσουν το κάπνισμα, ειδικά για την ευημερία του νεαρού γιού τους, έτσι πήγαν και αγόρασαν στον εαυτό τους e-cig από ένα κατάστημα στο κέντρο της πόλης Wichita του kansas. Πλήρωσαν 112$ για ένα μηχανικό mod, και ότι ο ίδιος υποστηρίζει όταν το χρησιμοποιούσε, ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή, αλλά σίγουρα κάτι πήγε στραβά, εφόσον είχε εκραγεί στο χέρι του.

Επίσης αναφέρει πώς φόρτίζε την μπαταρία πάντα στο φορτιστή και ενώ κατά την τοποθέτησή του μέσα στο μοντάκι, άκουσε ένα περίεργο ήχο μέσα από την συσκευή,  ισχυρίζεται ότι δεν είχε σπρώξει ακόμα το κουμπί για να το ενεργοποιήσει και η μπαταρία ανατινάχτηκε, προκαλώντας ζημιές στους τοίχους του σπιτιού και τα κομμάτια από μέταλλο και πλαστικό σκορπίστηκαν παντού.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλω, πως είμαι ζωντανός γλιτώνοντας με την ελάχιστη δυνατή ζημιά, μετά το ατυχές περιστατικό δεν έχασε την ευκαιρία και κατευθύνθηκε προς το κατάστημα όπου το προσωπικό του καταστήματος, του επεσήμανε μια πινακίδα που έγραφε τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορεί να εκραγουν και του είπαν ότι έπρεπε να αγοράσει μπαταρίες με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό τσιπ για να αποφύγει κακοτοπιές.

Ο καταγγέλλων αναφέρει στην διαδικτυακή τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα της πόλης kake News πως το κατάστημα κατά την αρχική του αγορά δεν του προσφέρε μπαταρίες ασφαλείας και παρότι βρισκόταν σε κλειστό χώρο είχε φοβερή τύχη, αν αναλογιστεί κανείς ότι μπορούσε να σκοτωθεί αυτός ή άλλο μέλος της οικογένειάς του,

Εδώ θα σας αναφέρω την άποψή μου, αυτοί οι ανόητοι άνθρωποι πούλησαν σε ένα  αρχάριο μία εξειδικευμένη συσκευή, η οποία απαιτεί κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις για να λειτουργεί ομαλά και ασφαλές, το μοντάκι μπορεί μεν να πληροί όλες τις προϋποθέσεις, δε όμως, αν εμείς κάνουμε κάτι λάθος άθελά μας, είναι αρκετά πιθανό να καταστεί δολοφονικό εργαλείο.