Αφορμή ψάχνουνε οι καλοθελητές να αφανίσουν

Αφορμή ψάχνουνε οι καλοθελητές να αφανίσουν

Αφορμή ψάχνουνε οι καλοθελητές να αφανίσουν τελείως το άτμισμα από προσώπου γης, οπότε και εμείς να μην δώσουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουν το σκοπό τους.


Επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι, με αρκετά δυσάρεστα περιστατικά ανά την υφήλιο που αφορούν αποκλειστικά το ηλεκτρονικό τσιγάρο και όλα τα συναφή είδη που το απαρτίζουν, έχουν συμβάλει αρνητικά στο να κατακεραυνώνεται από όλες τις πλευρές και μερικές φορές δίκαια, διότι δίνουν λαβή για σχολιασμό οι συνήθεις ύποπτοι με την μεγαλοπρεπή ανευθυνότητά που τους διακρίνει.

Τελευταία διάβασα πάλι, σε ένα έγκυρο αμερικανικό online περιοδικό, για ένα ατυχές συμβάν που προκλήθηκε εξαιτίας του e-cigarette και έγινε μεγάλος ντόρος γύρω από το θέμα, το πρόβλημα είναι ότι μερικά γεγονότα αληθεύουν και δεν έχουν ίχνος υπερβολής, μεταφέρονται αυτούσια ακριβώς όπως συνέβη και σπεύδουν τα θύματα να αλλοιώσουν την πραγματικότητα μήπως και καρπωθούν κάποια χρηματική αποζημίωση, απλά έχοντας έναν καλό δικηγόρο για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά τους. Αυτό στις ηνωμένες πολιτείες συμβαίνει ανά μία μέρα, με διάφορες αγωγές που κάνουν για ψύλλου πήδημα.

Δεν τίθεται θέμα μαντικών προβλέψεων για να καταλάβεις ότι πλησιάζει το κακό, αλλά βάσει μαθηματικών πιθανοτήτων, θα σας πω ένα παράδειγμα, ένας τύπος έχει κατασκευάσει μία αυτοσχέδια μηχανή ατμίσματος 700 watt και το ανέβασε σε βίντεο στο youtube για να επιδείξει το μεγάλο σύννεφο ατμού, πιστεύετε δεν θα βρεθεί ένας άλλος θεότρελος να δημιουργήσει τη δικιά του με 1000 watt ώστε να καταπλήξει το κοινό για να μαζέψει like: αν αυτός για κακή του ώρα, η ένεργεια που απαιτεί για να τροφοδοτήσει αυτό το κατασκεύασμα δυσλειτουργήσει, θα μετατραπεί σε βόμβα μεγατόνων, ούτε κοκαλάκι θα βρεθεί από το κουφάρι του.

Θα το ξανά επαναλάβω για όσους τυχόν και δεν έχουν διαβάσει τα άρθρα μου, για να γίνει μία έκρηξη στο e-cig πίστεψτέ με είναι πολύ εύκολο, αν η μπαταρία που σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε στο μοντάκι, είναι επιεικώς ακατάλληλη να παράσχει ορθή λειτουργία σύμφωνα με τις προδιαγραφές που μας επισημαίνει ο κατασκευαστής, πιθανόν δεν θα αργήσει να γίνει το μοιραίο.

Αν αφήσουμε μία μπαταρία δίπλα σε ένα πυρακτωμένο σώμα, είναι θέμα χρόνου να γίνει ανάφλεξη πυρκαγιάς ή ακόμη να ανατιναχτεί από έκρηξη το δωμάτιό σας και ίσως να εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σπίτι, αν είστε άνθρωπος που αμελεί τους βασικούς κανόνες, τότε μάλλον είσαστε ένα από τα υποψήφια θύματα.

Το κυριότερο γεγονός που θέλω να σταθώ εγώ, είναι ότι ήδη αρχίσει και σφίγγει ο κλοιός γύρω από το θέμα και αντιλαμβάνομαι ότι η ευρωπαϊκή ένωση έχει κακές προθέσεις όσον αφορά το απώτερο μέλλον, διότι αρχίζουν να συσσωρεύονται τα ατυχή γεγονότα, με επίσημες καταγγελίες από τις αστυνομικές αρχές, ώστε οι κυβερνήσεις να λάβουν τα μέτρα τους, για να μην θρηνήσουμε νέους νεκρους. εύλογα θα μου πείτε ότι αυτά δεν συμβαίνουν σε άλλους τομείς: βεβαιότατα σας απαντώ αλλά ο χώρος του vaping είναι ιδιαίτερα ευάλωτος.