Παρουσίαση Salcar eGo-T CE4 αρχικό πακέτο

parousiasi-Salcar®- eGo-T-CE4-arxiko-paketo

Αυτή τη φορά θα παρουσιάσουμε το αρχικό πακέτο της Salcar® eGo-T CE4. Επιλέξαμε να δοκιμάσουμε αυτό το φθηνό kit συνολικής αξίας περίπου 12 ευρώ (σε eshop στο διαδίκτυο), διότι με αυτό τον τρόπο θα δώσουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν δοκιμαστικά το άτμισμα να μην μπαίνουν σε άσκοπα έξοδα σε περίπτωση που το μετανιώσουν.

Διότι ακούω συνεχώς παράπονα ότι παρουσιάζουμε ακριβές συσκευές που δεν ανταποκρίνονται στις οικονομικές εποχές που ζούμε. Με τη λογική αυτή θα ικανοποιήσουμαι την πλειονότητα των αρχάριων ατμιστών με τον καλύτερο δυνατό και αντικειμενικό τρόπο,

Ο  ατμοποιητής έχει χωρητικότητα 1,6 ml, αλλά δεν συνιστάται να υπερβούμε περισσότερο από 1,2 ml υγρού αναπλήρωσης γιατί μπορεί να εξέλθει της δεξαμενής και να έχουμε απρόοπτες διαρροές με αποτέλεσμα να λερωνόμαστε με νικοτίνη.

Επιλέγουμε πάντα καλό υγρό αναπλήρωσης ώστε να εμποδίσουμε την παραγωγή ξηρού ατμού που πιθανότητα να μας προκαλέσει ξερόβηχα (η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία).

Αν η μπαταρία δεν είναι φορτισμένη, τότε στην ενσωματωμένη λυχνία LED ανάβει κόκκινο χρώμα, όταν η φόρτιση ολοκληρωθεί, η λυχνία LED ανάβει πράσινο.

Περιεχόμενα συσκευασίας.

  • 1 x USB καλώδιο..
  • 1 x μταταρία eGo-T 1100mAh.
  • 1 x ατμοποιητή CE4 1,6 ml.
  • Ένα εγχειρίδιο χρήσης στα αγγλικά.

 

Πλεονεκτήματα.

Έχει πολύ μικρό κόστος που το κάνει προσεγγίσιμο προς όλα τα βαλάντια. Σίγουρα δεν θα μετανιώσετε για την αγορά του.

Μειονεκτήματα.

Είναι ότι πιο απλό κυκλοφορεί και δεν ενδείκνυται για απαιτητικούς ατμιστές.