Παρουσίαση Carnival E-Juice υγρά αναπλήρωσης

parousiasi-Carnival-E-Juice-ygra-anaplirosis

Έφτασε η στιγμή να παρουσιάσουμε τα υγρά αναπλήρωσης της Carnival E-Juice. Η δοκιμή έγινε στο πλαίσιο 13 ημερών με δύο διαφορετικά μοντάκια και 2 ατμοποιητές. Πιστεύω ότι θα δώσω μια δίκαιη και ακριβής αξιολόγηση σύμφωνα πάντα με της γεύσεις και την παραγωγή ατμού που μου προσέφεραν τα συγκεκριμένα δείγματα.

Κάθε φιάλη έρχεται εμφιαλωμένη σε 17ml ωραιότατα σχεδιασμένη ώστε αναδεικνύεται εμφανώς το μπουκάλι, οι δυνάμεις νικοτίνης κυμαίνονται από 00mg, 06 mg, 08 mg, 12 mg, 18 mg. Ο συνδυασμός αναλογίας είναι των δύο VG / PG 50/50.

Οι γεύσεις που δοκίμασα.

  • Bozo Berry.

Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από άγρια μούρα, συμπεριλαμβανομένων βατόμουρου και με την προστιθέμενη γεύση μιας νόστιμης Φράουλας, έχετε ένα δροσιστικό και αναζωογονητικό συνδυασμό παρέχοντας ένα πλήρες φρουτώδης άτμισμα, προκειμένου να κρυώσει η θερμοκρασία την ημέρα στο καυτό καλοκαίρι.

 

  • Cotton Candy Crush.

Ένα από τα πιο διάσημα γευσιγνωστικά και δημοφιλής για όλα τα παιδιά από το 70 μέχρι τη σημερινή ημέρα είναι χωρίς αμφιβολία το μαλλί της γριάς, επίσης γνωστή ως νήμα καραμέλας.
Προστέθηκε σε αυτό το μείγμα μια υπόδειξη γλυκού μούρου, για να σας δώσει τη σαφή εντύπωση μιας γλυκιάς γεύσης χνουδωτού ροζ καραμέλας σε ένα ραβδί.

 

  • Fun House.

Απολαύστε ένα τροπικό fruit punch, αν είσαστε οπαδός της συγκεκριμένου ποτού τότε πέσατε διάνα. Με ένα μίγμα από ανανά, φράουλες, βατόμουρα, Μάνγκο και μήλο δεν μπορείς παρά να εντυπωσιαστείς από όλες αυτές τις λεπτές νότες γεύσης, συνδυασμένες υπέροχα στον τροπικό παράδεισο του ατμίσματος.

Συμπέρασμα από το άτμισμα τους.

Αν είσαστε καπνιστής που μόλις τώρα εισήλθατε στο χώρο πιθανόν να μην σας ικανοποιήσουν, αλλά αν είσαστε καιρό μάλλον θα σας ευχαριστήσουν.