Παρουσίαση Longhorn Vapor υγρά αναπλήρωσης

parousiasi-Longhorn-Vapor-ygra-anaplirosis

Σήμερα θα παρουσιάσουμε τα υγρά αναπλήρωσης της Longhorn Vapor. Τα οποία δοκιμάζοντας σου δίνει την αίσθηση, ότι έχουν κάνει σοβαρή δουλειά στο θέμα οσμής και γεύσης, διότι δεν ακολουθούν την πεπατημένη. Αναμφισβήτητα χαράζοντας τη δική τους πορεία θέλουν να πρωτοτυπήσουν με καινούργιες ιδέες προσφέροντας στον ατμιστή του ηλεκτρονικού τσιγάρου την πιο εκπληκτική εμπειρία σε σχετικά προσιτές τιμές, αλλά ως γνωστόν οι τιμές διαφέρουν από κατάστημα σε κατάστημα.

Τα υγρά τους έχουν ίδια αναλογία PG/VG, και είναι με δυνάμεις νικοτίνης 00mg (χωρίς νικοτίνη), 04mg, 08mg, 16mg, 24mg. Περιλαμβάνονται και είναι διαθέσιμα σε μεγέθη μπουκαλιών των 15ml και 30ml.

Έχουν και μια VG συλλογή e-liquids που φέρνουν πέντε ανάμεικτα αρτύματα στη διάθεσή μας  συμπεριλαμβανομένης της Abominable Snowman που είναι με γεύση μέντας, έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ευχαρίστηση της δροσιάς που το διακρίνει, και Paradise Island που περιγράφεται ως μια τροπική αίσθηση.
Όλη η συλλογή διατίθεται σε εύρος 90% VG και δεν έχει καθόλου PG βάση. Επίπεδα νικοτίνης 00mg (χωρίς νικοτίνη), 03mg, 06mg, 12mg, και είναι διαθέσιμα σε μεγέθη μπουκαλιών 15ml και 35ml.

Σημειώστε ότι όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των υγρών αναπλήρωσης Longhorn Vapor προέρχονται εντός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Τα υγρά αναπλήρωσης που παρέλαβα έφτασαν σε 15ml τυλιγμένα σε διαφανές γυάλινο μπουκάλι, όμορφα σχεδιασμένα ώστε να επισημαίνονται.Μία γυάλινη πιπέτα περιλαμβάνεται για τη διανομή του υγρού. Αυτή είναι μια χρήσιμη προσθήκη για την πλήρωση της δεξαμενής για να μην στάζει.

Η επισήμανση των φιαλών έχει γίνει με γούστο και πολύ καλοστημένο, δίνοντας μια σαφή ένδειξη σχετικά με το περιεχόμενο των προϊόντων που περιλαμβάνει το όνομα του αρώματος, τον όγκο και την δύναμη νικοτίνης στο μπροστινό μέρος.

Στα αριστερά του θα βρείτε τα συστατικά, ένα barcode, και στη δεξιά πλευρά του μπροστινού σήματος είναι μια προειδοποίηση σχετικά με τα περιεχόμενα των προϊόντων, ώστε να είναι σίγουρη ότι θα το διαβάσετε προσεκτικά πριν την αγορά ή τη χρήση.

Οι γεύσεις που δοκίμασα.

  • Bandit

Έχει γεύση καπνού με ένα συνδυασμό καραμέλας και ψημένα αμύγδαλα ολοκληρώνοντας αυτό το άρωμα.

Από την εισπνοή συνάντησα μια γλυκιά γεύση καραμέλας με έναν υπαινιγμό αμυγδάλου. Από την εκπνοή ένιωσα τη γεύση ενός ήπιου καπνού χωρίς να είναι ξυλώδη που μπορείτε να βρείτε με κάποιες άλλες μάρκες.

Πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο του συμβατικού καπνίσματος τσιγάρων μου μπορώ να θυμηθώ τη λεπτή γεύση, αλλά κρίνοντας το καπνό που έχει απομείνει στην εκπνόη μπορεί να μιμηθεί αυτή την εμπειρία τέλεια χωρίς την πίκρα.

 

  • Lone Star.

Αν σας αρέσει η γεύση του Bourbon και Βανίλια με έναν υπαινιγμό του αμυγδάλου, δεν χρειάζεται να εξετάσουμε περαιτέρω αυτόν το χυμό. Εισπνέοντας θα βιώσετε την ομαλή, λεπτή κρεμώδη γεύση βανίλιας, με μια ξεχωριστή γεύση του bourbon με ακόλουθη του αμυγδάλου, αφήνοντας σας με μια ζεστή ελαφρώς υπέροχη γεύση στον ουρανίσκο στην εκπνοή.

 

  • Outlaw.

Κατά το άτμισμα αυτού του υγρού αναπλήρωσης η περιγραφή που μου έρχεται στο νου ταίριαζε γάντι στους πότες του αγγλικού τσάι. με μια ελαφρά καρυκευμένη γεύση τζίντζερ που δεν είναι ακατανίκητη στην ούτως ή άλλως ζοφερή ουσία του, και φέρει την ομοιότητα ως ένα φυτικό τσάι.

 

  • Wild Rodeo.

Ζωντανέψτε τις γεύση σας με σαμπάνια βατόμουρου. Αυτό που είναι ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο υγρό είναι η ικανότητά του να αναδημιουργήσει αφρώδεις σαμπάνια στο πίσω μέρος του ουρανίσκου σας, σαν να πίνετε στην πραγματικότητα την αυθεντική γαλλική ακριβή μάρκα που την κρατάτε για ξεχωριστές στιγμές.

Συμπέρασμα 

Αναζητώντας την τελειότητα στα υγρά αναπλήρωσης, πιθανόν δεν θα την συναντήσετε ποτέ, γατί διαφέρει η διάθεση μας ατμίζοντας. Πάντως για να μην περιαυτολογώ από τις τέσσερις συγκεκριμένες που δοκίμασα το κάθε ένα έχει να μου προσφέρει κάτι διαφορετικό και ας μην ήταν αυτό που μου ταιριάζει τελικά,.
Η εταιρεία έχει κάνει άψογη δουλειά ώστε να μην μείνει κανείς ανικανοποίητος.