Εξέταση Gemini vapors υγρά αναπλήρωσης

exetasi-Gemini-vapors-ygra-anaplitosis

Η Gemini vapors έχει μία λίστα από αξιοσέβαστα υγρά αναπλήρωσης τα οποία θα εξετάσουμε αμέσως τώρα. Δίνοντας την ευκαιρία στους ατμιστές να ενημερωθούν ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα προτρέψουν στον καταναλωτή να προβεί σε αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος.

Εάν επιθυμείτε να προμηθευτείτε τα συγκεκριμένα είδη που θα σας παρουσιάσουμε, η καλύτερη επιλογή είναι από διαδικτυακά καταστήματα εξωτερικού, με τον ίδιο τρόπο τα πήρα και εγώ πληρώνοντας το αντίστοιχο τίμημα.
Για να καλύψουμε όλες τις πτυχές σε αυτό τον τομέα, ίσως να υπάρχουν καταστήματα στην ελλάδα που δεν τα γνωρίζω εγώ.

Η εταιρεία Gemini Vapors επιδιώκει συμπεριλαμβανομένων όλων των καπνιστών να εγκαταλείψουν το συμβατικό τσιγάρο και να έλθουν στο ηλεκτρονικό, κάτι το οποίο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Η σειρά Phillip Rocke παρέχει μια ποικιλία από μοναδικές διαφορετικές γεύσεις σε έξι επιλογές με ένα πρόσθετο αποκλειστικά υγρό,το οποίο υπέστη ενυδάτωση εκ νέου για δυόμισι μήνες
Χρησιμοποιούν βαρέλια ωρίμανσης, φιλτράροντας την ευωδιά αρώματος ώστε να ολοκληρωθεί με τελειότητα η αναλογία 80VG / 20PG.
Για να δημιουργήσουν αυτό το μείγμα αναμειγνύουν σπιτικό αραβικό καφέ,προσθέτοντας μία ιδέα   φυσικού φουντουκιού

Όλα τα μπουκάλια της Phillip Rocke Grand Reserve είναι 30ml , έρχονται με ένα γυάλινο  σταγονόμετρο και τσαντάκι βελούδινο τυλιγμένο όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα τους. Η νικοτίνη διατίθεται σε επίπεδα από 0mg, 03mg, 06mg, 09mg.

Η περίοδος δοκιμής ήταν έντεκα ημέρες με τρία διαφορετικά mods και 3 ατμοποιητές για να έχω πληρέστερη άποψη.

Οι γεύσεις που δοκίμασα.

 

  • Coi.

Θα το περιέγραφα ως ένα ταιριαστό φρουτώδης γλυκό δίδυμο πεπόνι καρύδα, ταιριάζοντας απόλυτα της ζεστές μέρες του καλοκαιριού, όταν θα πρέπει να αισθάνεστε ανανεωμένοι με την παροχή υπαινιγμού πεπονιού για την εισπνοή και μια ξεχωριστή γεύση της καρύδας στην εκπνοή.

 

  • Royalty.

Αν σας αρέσει η γεύση της ερήμου σαν ατμιστική εμπειρία, τότε το Royalty είναι μια επιλογή που αξίζει να εξεταστεί. Πρόκειται για μια ελαφριά γεύση βουτυρωμένο ψωμιού παξιμάδι και πεκάν το οποίο φύεται στο μεξικό και είναι ένα είδος καρυδιάς.

 

  • Octo.

Σου δίνει την αίσθηση συνδυασμού βατόμουρου και τάρτα μαζί, το blueberry είναι η πιο χαρακτηριστική νότα με το στρίψιμο τάρτας να είναι πιο σημαντική στην εισπνοή. Μια λεπτή, αλλά παρ ‘όλ’ απολαυστική και πολύ ελκυστική επιλογή γεύσεων.

 

Συμπέρασμα από τα υγρά αναπλήρωσης Gemini vapors.

Εμένα προσωπικά με ενθουσίασαν διότι έχουν χαρακτηριστικές επιλογές τα οποία μπορείς να πεις ότι ξεχωρίζουν σίγουρα, ακόμη και με κλειστά μάτια. Το δείγμα των τριών γεύσεων που δοκίμασα είναι ελάχιστο, όμως μπορείς να συμπεράνει κανείς, σε τη χνάρια βαδίζει η συγκεκριμένη εταιρεία που αφήνει το δικό της στίγμα.