Ελλείψεις πληροφοριών στα υγρά αναπλήρωσης

Ελλείψεις-πληροφοριων-στα-υγρά-αναπλήρωσης

Παρατηρούμε κατά καιρούς ιδιαίτερα ανησυχητικά σημεία στον τομέα υγρών αναπλήρωσης με σοβαρές ελλείψεις πληροφοριών από μεριάς παρασκευαστών που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες υγιεινής ή ασφάλειας του καταναλωτή.

Ο υπαινιγμός που γίνεται πλευρά μας όσον αφορά τα υγρά αναπλήρωσης δεν είναι τυχαίος, και έχει σκοπό να αναδείξει τις ατέλειες, είτε πρόκειται από αμέλεια ή ακόμα χειρότερα αν διαπράττεται σκοπίμως.

Η θέση στην οποία βρισκόμαστε σαν κριτές του ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν μας επιτρέπει να εθελοτυφλούμε ή να κάνουμε τα στραβά μάτια σε οποιαδήποτε παρασπονδία πέφτει στην αντίληψή μας. Ο ρόλος μας είναι να θίγουμε καταστάσεις ώστε να βελτιώσουμε το περιβάλλον που περικλείεται το άτμισμα με όλα τα παρελκόμενα που το συνοδεύουν, με σκοπό να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στην οικοδόμηση ενός υγιούς τομέα κάνοντας ασφαλέστερα τα υγρά αναπλήρωσης.

Δεν αφήνουμε αιχμές τυχαία αλλά επισημαίνουμε την ακαταλληλότητα σε σχέση με την σύνθεση τους, διότι μερικοί παρασκευαστές αποκρύπτουν πληροφορίες επάνω στη συσκευασία, που οφείλουν να αναγράφονται όλες οι ύλες που χρησιμοποιούν γα να φτιαχτεί το μείγμα.

Οπότε όλοι οι χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου πριν αγοράσουν οποιοδήποτε μπουκάλι υγρού αναπλήρωσης εάν δε βλέπουν τις απαραίτητες ενδείξεις θα προτείνουμε να μην το αποκτήσουν. Ότι δημιουργούνται στην ευρωπαϊκή ένωση δεν μας εξασφαλίζει με κανένα τρόπο ότι πρόκειται για ασφαλή προϊόντα, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας ιδιαίτερα στο κομμάτι αυτό διότι εμπίπτει ο παράγοντας παραπλάνησης.

Γιατί να παίρνουμε αχρείαστο ρίσκο αγοράζοντας από ασία.

Η αγορά της απω ανατολής όπως η Κίνα, Μαλαισία, Χονγκ κονγκ, Βιετνάμ και άλλες πολλές από την ασία, δε φέρουν τις κατάλληλες προδιαγραφές υγρών αναπλήρωσης, τα εργαστήριά τους είναι αμφιβόλου ποιότητας και ανακαλύφθηκαν αρκετές ανωμαλίες στο παρελθόν σε πολλά προϊόντα και δεν αναφέρομαι μόνο στο ηλεκτρονικό τσιγάρο που είναι το ζητούμενό.

Ηνωμένες πολιτείες αμερικής είναι η καλύτερη στον τομέα

Μετά λύπης μου το λέω αλλά δυστυχώς η ηνωμένες πολιτείες αμερικής είναι πρωτοπόροι στον τομέα αυτό οι οποίοι είναι σχολαστικοί σε βαθμό που καταντάει ανυπόφορο για τις επιχειρήσεις. Αυτό οφείλεται στο γεγονός είναι συνειδητοποιημένοι σε μεγαλύτερη ετοιμότητα, επαγρύπνηση και οι διωκτικές αρχές ασκούν το καθήκον τους με ιδιαίτερη προσοχή προφυλάσσοντας των καταναλωτή.

Η ευρωπαϊκή ένωση είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας

Η ευρωπαϊκή ένωση αποτελείται από δεκάδες χώρες, μεταξύ αυτών μερικές οι οποίες οφείλουμε να ομολογήσουμε κάνουν του κεφαλιού τους και δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επίσημων οργανισμών, έχοντας μία πλήρη ακαταστασία στον τομέα υγιεινής και τροφίμων που προβληματίζει αφάνταστα αρκετό κόσμο δίχως όμως να μπορεί να κάνει κάτι.

Σίγουρα υπάρχουν 4-5 χώρες οι οποίες είναι αληθινά συμβατές με τους κανόνες, όπως η μεγάλη βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία που δεν αστειεύονται σε τέτοιου είδους καταστάσεις και δεν επικρατεί ανομία σε καμία των περιπτώσεων.