Ανάλυση Kangertech EMOW αρχκό πακέτο

analysi-Kangertech-EMOW-arxiko-paketo

Θα αναλύσουμε το αρχικό πακέτο τις Kangertech EMOW. Η οποία είναι μία από τις δημοφιλέστερες  κατασκευάστριες εταιρείες ηλεκτρονικών τσιγάρων στην αγορά. Για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας, το συγκεκριμένο προϊόν προορίζεται για αρχάριους και όσους δεν έχουν χρόνο να ασχολούνται με πολυσύνθετα πράγματα και αρκούνται μόνο στο απλό, αλλά δεν θα έλεγα λιτό.

Η απόδοση της μπαταρίας είναι 1300mAh, κατά την γνώμη μου μέτρια προς κάτω, Με το συλλογισμό τούτο, οπωσδήποτε καλό θα ήταν να έχετε και μία εφεδρική μπαταρία για το ενδιάμεσο της ημέρας σε περίπτωση που σας αφήσει στα κρύα του λουτρού
Το καλό είναι ότι συνοδεύεται από ένα ατμοποιητή χωρητικότητας 1,8 ml ο οποίος ταιριάζει ιδανικά σε αυτό και αποδίδει εξαιρετικά πλούσια παραγωγή ατμού η οποία δεν αλλοιώνει τη γεύση επ ουδενί.

Ο χρήστης είναι σε θέση να ρυθμίζει την τάση εξόδου του ηλεκτρονικού τσιγάρου σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Επίσης η μπαταρία διαθέτει σύστημα ασφαλείας που επιτρέπει να απενεργοποιήθει πλήρως, λειτουργία αποφυγής υπερφορτωσης και συνάμα προστασία από βαθειά εκφόρτιση.

Περιεχόμενο συσκευασίας.

  • Μία μπαταρία Kanger EMOW 1300 mah.
  • Ένα ατμοποιητή 1.8ml Evod Mega Clearomizer.
  • Πέντε κεφαλές Dual Coil (1.5ohm).
  • 1 USB Cable
  • Ένα εγχειρίδιο χρήσης στα αγγλικά.

Συμπέρασμα από τη χρήση του.

  • θετικά.

Αν υποθέσουμε ότι αυτό το αρχικό πακέτο προορίζεται για αρχάριους ατμιστές, είναι ιδανικό διότι χαρακτηρίζεται από την ευκολία χρήσης του, σε σύγκριση με άλλα που έχω δοκιμάσει της ίδιας κατηγορίας, θεωρώ ότι είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή. Είναι διαθέσιμο σε 5 χρώματα μαύρο, ανοξείδωτο ατσάλι, μπλε, κόκκινο, καφέ. Ο ατμοποιητής του αποδίδει ξεκούραστα που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους πρώην καπνιστές ως επί το πλείστον.
Είναι μία στιβαρή κατασκευή με σπείρωμα 510.

 

  • αρνητικά.

Αν είσαι έμπειρος ατμιστής, πιθανόν δεν είναι ο τύπος σου. Τα χαρακτηριστικά του στοιχεία δεν είναι από τα πλέον εξεζητημένα. Το κακό με αυτές τις συσκευές είναι ότι απαιτείται μία εφεδρική μπαταρία, που σημαίνει επιπλέον κόστος και άσκοπη επιβάρυνση του οικονομικού προϋπολογισμού σου σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.