Ανάλυση joytech eCom-BT αρχικό πακέτο

analysi-joytech-eCom-BT-arxiko-paketo

Οι κατασκευαστές της Joyetech, χτυπάνε με το eCom-BT σε μια νέα εποχή στον κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Χάρη στον ενσωματωμένο τσιπ Bluetooth ecom-BT το οποίο επικοινωνεί με το κινητό τηλέφωνο στον ιδιοκτήτη του. Αυτή η πλήρες νέα λειτουργία αλλάζει τα δεδομένα στο υπάρχον κλίμα του ηλεκτρονικού τσιγάρου, κάνοντας πιο βολικό και εύκολο στη χρήση του, ξεπερνώντας τα όρια θέτουν καινούργιες βάσεις ώστε και οι υπόλοιπες εταιρείες να συναγωνιστούν μαζί τους, για το καλό του ατμιστή.

Έχει μορφή τύπου στυλό, σαν εμφάνιση θα έλεγα ότι είναι κομψοτέχνημα,
και ότι δεν περνάει απαρατήρητο λόγω της χρηστικότητας, το οποίο με εξέπληξε μπορώ να πω ευχάριστα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MVA (My Vapor App) της Joyetech eCom-ΒΤ μπορεί να ελεγχθεί εύκολα με ένα smartphone.

Η εφαρμογή είναι κατάλληλη για λειτουργικά συστήματα Android και iOS, η εφαρμογή εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν. Δεν είναι μόνο ένα τσιπ Bluetooth αλλά και μια ποιότητα για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών λειτουργιών που είναι εγκατεστημένες έτσι ώστε ο χρήστης να επιτρέπει την έξοδο ισχύος και επομένως, να ρυθμίζει την συμπεριφορά του ατμού κατά την κρίση του. Η μπαταρία είναι 650mAh (λίγα κατά την άποψή μου για τους απαιτητικούς) προσφέρει μέτρια απόδοση και είναι 14 χιλιοστά λεπτό. Η λειτουργία της VW Joyetech eCom-ΒΤ δίνει τη δυνατότητα αλλαγής ισχύος από 5 έως 10 βατ.

Το Joyetech eCom-BT είναι εξοπλισμένο με ένα BCC (Bottom Coil clearomizer), η οποία έχει την κεφαλή του ατμοποιητή του C2. Το C2 έχει δύο περιελίξεις, εξασφαλίζοντας έτσι μια καλή παραγωγή ατμού. Μια άλλη νέα εξέλιξη δίπλα στο τσιπ Bluetooth είναι η καλή επίστρωση τις επιφάνειας. Αυτή η επικάλυψη είναι ανθεκτική στην τριβή, διάβρωση και στης δραστικές χημικές ουσίες ή απορρυπαντικά. Ακόμα και μετά από εντατική χρήση του eCom BT φαίνεται σαν να το έχεις πάρει την πρώτη ημέρα.

Συμπέρασμα από τη χρήση του.

  • θετικά.

Μετά από μία σκληρή χρήση 10 ημερών κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι εύχρηστο και λειτουργικό σαν αρχικό πακέτο, Η εφαρμογή του είναι εξαιρετικά έξυπνη, για να καταλάβετε τι εννοώ, όλες οι ρυθμίσεις γίνονται από το κινητό τηλέφωνο και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι ατμίσετε. Στα θετικά του συγκαταλέγεται ο πλούσιος ατμός του.

 

  • αρνητικά

Το γεγονός ότι έχει χαμηλή χωρητικότητα μπαταρίας δεν μπορείς να το παραβλέψεις έτσι απλά, διότι αν είσαστε μανιακός ατμιστής θα ταλαιπωρηθείται στο φόρτισμα, ένα θέμα υπαρκτό το οποίο με κουράζει αφάνταστα.