Ανάλυση Joyetech eVic Supreme kit

analysi-Joyetech-eVic-Supreme-kit

Η ανάλυση του Joyetech eVic Supreme kit, μου δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσω το συλλογισμό μου για τέτοια προϊόντα που αξίζουν τουλάχιστον ένα μεγάλο μπράβο γα το επίτευγμά τους.
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ο διάδοχος της eVic, όχι μόνο βελτιώθηκε, αλλά έφερε την επανάσταση ακολουθώντας τα χνάρια του προκατόχου του. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η νεόκτιστη οθόνη OLED συνοδευόμενη από μία ισχυρή μπαταρία . Ο έλεγχος της θερμοκρασίας πλέον έγινε ακόμη καλύτερος με τη νέα ναυαρχίδα της εταιρίας.

Το περίβλημα του evic supreme αποτελείται από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και προσφέρει όμορφη εντύπωση. Όχι μόνο έπεισε με τον σχεδιασμό, αλλά και με την νέα τεχνολογία..Ο ατμοποιητής που προτείνεται από τους κατασκευαστές είναι ο Delta Clearomizer, ο οποίος είναι συναφείς με το C3 ατμοποιητή της Joyetech για βέλτιστη εμπειρία ατμού.

Στο επάνω μέρος έχει μία διευρυμένη οθόνη OLED 64 × 128-pixel. Στην οποία μπορείτε να εμφανίσετε ακόμη και τις φωτογραφίες σας, εκτός από όλες τις πληροφορίες όπως η κατάσταση της φόρτισης, το χρόνο ή τις κινήσεις που έχουν ήδη γίνει. Φυσικά μπορείτε, όπως και στο προηγούμενο μοντέλο από το υπάρχον λογισμικό μέσω του υπολογιστή να κατεβάσετε το software (myVapors) στο οποίο μπορεί να γίνει αναβάθμιση του firmware όποτε αυτό καταστεί δυνατό και με άλλες έξυπνες λειτουργίες, που διευκολύνει να αξιολογήσουμε σωστά τα δεδομένα.

Μερικά χαρακτηριστικά.

Μέγιστη απόδοση wattage: 30W max.
Μέγιστη απόδοση voltage: 6V max.
Υποστηριζόμενες αντιστάσεις κυμαίνονται από 0.5Ω έως 5Ω.
Η διάμετρος είναι 23 Χιλιοστά
Έχει ύψος 139 Χιλιοστά.

Συμπέρασμα από τη χρήση του.

 

  • Μειονεκτήματα.

Εδώ θα ήθελα να επισημάνω ένα γεγονός το οποίο δεν μπορώ να μην αναφέρω. Στις αρχές η εταιρεία περιελάμβανε την μπαταρία Sony VTC4 με χωρητικότητα 2100 mAh, οποία αντικαταστάθηκε από την SAMSUNG INR 18650-25R.

 

  • Πλεονεκτήματα.

Είναι αναμφισβήτητα ένα προϊόν αρκετά βήματα μπροστά από τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στην παγκόσμια αγορά, θέλοντας πάντα να πρωτοτυπεί με δυνατές κατασκευές.
Είναι ακριβούτσικο, αλλά αντικειμενικά από τα κορυφαία.