Ανάλυση InnoCigs eCom Supreme αρχικό πακέτο

analysi-InnoCigs-eCom-Supreme-arxiko-paketo

Ανάλυση αρχικού πακέτου InnoCigs eCom Supreme. βρίσκεται εδώ για την περιγραφή μας που πιστεύω ότι θα είναι μία ακριβοδίκαιη αξιολόγηση. Με γνώμονα πάντα να κατατοπίσουμε τον καταναλωτή.

Η εν λόγω εταιρεία είναι γνωστή για την πολύ υψηλή ποιότητα ηλεκτρονικών τσιγάρων που μπορείτε πάντα να παραγγείλετε και να αγοράσετε χωρίς δισταγμό, δεν υπάρχει σχεδόν κανείς που δεν είναι ικανοποιημένος. Αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει ατμοποιητή Delta19 με αναλώσιμες κεφαλές c3 dual coils ή triple coils επειδή η συσκευή λειτουργεί με πολύ ισχυρό ρεύμα, μπορεί επίσης να λειτουργήσει με έναν Subohm της αρεσκείας σας. Η δύναμη αυτής της συσκευής είναι μέχρι 30 watts.

Ο ατμοποιητής έχει χωρητικότητα 3,5 ml, η οποία είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μπορείτε να ατμίζετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, δίχως να χρειάζεται να γεμίσετε με νέο υγρό μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Η μπαταρία έχει μια αξιοπρεπή απόδοση χωρητικότητας 2200 mAh.

Η κατασκευάστρια εταιρεία συστήνει να μην αφαιρούμε την άδεια μπαταρία διότι μπορεί να εξασθενήσει καταστρέφοντας την άσκοπα.

Χαρακτηριστικά.

Μπορεί να φορτιστεί απευθείας με θύρα usb.
Έχει υποδοχή 510 για του ατμοποιητές και 510 επιστόμιο.
Λειτουργεί με μεταβλητή ισχύ από βατ σε βολτ.
Ο ατμοποιητής έχει ενσωματωμένη γυάλινη θαλάμη.
Ανάλογα με τις ρυθμίσεις μπαταρίας μπορούμε να επιλέξουμε να κυμανθεί από 3 έως 8 βολτ.
Έχει oled οθόνη

Πλεονεκτήματα.

Είναι εύκολο στη χρήση, συμπαγής κατασκευή, ανθεκτικό ακόμα και σε δύσκολη χρήση.
Ο ατμοποιητής γεμίζει εύκολα από πάνω.

Μειονεκτήματα.

Στην ελλάδα θεωρώ ότι θα το αποκτήσουν έλάχιστοι ατμιστές λόγω του μεγάλου κόστος, αν και ποιοτικό, υπάρχουν στην κατηγορία του φθηνότερα και με καλύτερες επιδόσεις.