Ανάλυση Aura ClearLife αρχικό πακέτο

analysi-Aura-ClearLife-arxiko-paketo

Ανάλυση αρχικού πακέτου Aura ClearLife, είναι κατασκευασμένo από λεπτό ανοξείδωτο ατσάλι. Οπτικά πραγματικά φαίνεται καλής ποιότητας προϊόν αξίζοντας κάθε ευρώ που πληρώνεις. Χώρα κατασκευής είναι η ιταλία.

Το μεταβλητό σύστημα ισχύος του πυρήνα, επιτρέπει γρήγορα και εύκολα να κάνουμε αλλαγές στα βατ ή βολτ που επιθυμούμε. Η αντίσταση του είναι στο επάνω μέρος, με αποτέλεσμα να έχουμε ζεστές εισπνοές, αν αυτό δεν σας ενοχλεί τότε κάλλιστα μπορεί να γίνει το πολύτιμο αξεσουάρ στην καθημερινότητά σας.

Είναι τύπου eGO σε μορφή στυλό, μοιάζει κομψά σχεδιασμένο, δημιουργήθηκε για όσους δεν έχουν μεγαλεπήβολες καταστάσεις στο μυαλό και επιδιώκουν το απλοϊκό, διακριτικό που θα περνάς απαρατήρητος στο πλήθος. Έχει τάση λειτουργίας 3.01 – 04.02 watt.

Περιεχόμενα συσκευασίας.

Ένα εγχειρίδιο χρήσης στα Αγγλικά.
1 x USB καλώδιο φόρτισης.
1 x τροφοδοτικό USB Εurope Plug Adapter.
1 x Aura θήκη μπαταρίας.
1 x μπαταρία ιόντων λιθίου – 650 mAh.
1 x ατμοποιητή CE5 χωρητικότητας 1,6 ml.
1 x κεφαλή 2,2 Ω.

Πλεονεκτήματα.

Δεν είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο που θα σε ενθουσιάσει, αλλά δεν παύει να είναι μία φθηνή λύση που θα είναι χρήσιμη σε αρκετούς που δεν έχουν την οικονομική άνεση σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Μειονεκτήματα.

Βασικά στην κατηγορία του στέκεται πολύ καλά, αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι η αντίσταση είναι στο επάνω μέρος. Με ότι αυτό συνεπάγεται.