Υγρά αναπλήρωσης DIY πως τα φτιάχνουμε

Υγρά αναπλήρωσης DIY πως τα φτιάχνουμε

Τα υγρά αναπλήρωσης DIY (φτιάχτο μόνος σου) είναι μία εναλλακτική μέθοδος που απευθύνεται κυρίως είτε σε αυτούς που προτιμούν την οικονομία, είτε σε αυτούς που θέλουν το κάτι διαφορετικό, υπάρχει μεγάλη γκάμα με ευρεία ποικιλία που απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια.
μέχρι τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των γεύσεων, καπνικές, φρουτένιες, κτλ.

Οι ατμιστικές βάσεις έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο και θα εξηγήσω γιατί, είναι το οιδιπόδειο σύμπλεγμα της υπόθεσης, είναι επικίνδυνες, απαιτείται προσοχή, και κατά την παρασκευή επιβάλλεται να πάρουμε μέτρα ασφαλείας, θα αναλύσω στη συνέχεια παρακάτω τις μεθόδους ώστε να αποφευχθούν διάφορα ευτράπελα.

Η καλύτερη δοσολογία είναι 50/50 προπυλενογλυκόλη και γλυκερίνη αν και δαύτο είναι υποκειμενικό, αλλά προσφέρει την τέλεια αναλογία γεύσης και ατμού, θα αναλύσω περαιτέρω την διαδικασία με τον εξοπλισμό συνάμα στο παρακάτω μέρη του άρθρου.

Μην παραγγείλετε μεγάλες παρτίδες, ξεκινήστε πρώτα με μικροποσότητες για να εξασκηθείτε στην τελετουργία των υγρών αναπλήρωσης, δεν επιβάλλεται να είσαστε επιστήμονας, σωστό όμως είναι να είμαστε καλά πληροφορημένοι για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα, ιδανικά ραμένο και φτιαγμένο στις απαιτήσεις μας.

Θα εξετάσουμε όλες τις πτυχές μία προς μία,

MAX VG φυτική γλυκερίνη

Όπως υποδηλώνει το όνομα, φυτική γλυκερίνη είναι ένα φυσικό υγρό με εκχύλισμα φυτικών ελαίων, απαιτεί περισσότερο χρόνο για να θερμανθεί πλήρως σε ατμό.
Αφήνει υπολείμματα και κατάλοιπα στη συσκευή και τον ατμοποιητη.
Aν είσαστε ατμιστής sub ohm ,θα σας συνιστούσα να πάρετε εκατό τα εκατό σκέτη φυτική γλυκερίνη max vg αλλά δεν θα αποκτήσεις με κανένα τρόπο την απαιτούμενη γεύση,
για να αποφύγετε το γδάρσιμο στο λαιμό τις προπυλενογλυκόλης η οποία αντενδείκνυται σε αυτού του είδους ατμιστές ηλεκτρονικού τσιγάρου, συν ότι θα έχετε καταβάλει άσκοπη προσπάθεια, η οποία θα έχει πάει χαμένη, θα μου πείτε αν δεν πειραματιστείς πως θα μάθεις;
Η επιλογή της γλυκερίνης θα σας προσφέρει πλούσιο ατμό η οποία θα είναι απαλή στο λαιμό σε συνδυασμό με πολλά βατ παίζει εξαιρετικό χτύπημα στο λαιμό.
Εδώ θα σας πρότεινα να βάλετε πάνω από τη συνιστώμενη δοσολογία συμπυκνωμένη γεύση.

MAX PG προπυλενογλυκόλη

Δεν είναι ότι καλύτερο, ποτέ σκέτη προπυλενογλυκόλη αναμιγνύουμε περίπου 70/30 ή 80/20 πάντοτε θα υπάρχει ανάμειξη με λίγο φυτική γλυκερίνη , να θυμάστε ότι είναι διαυγές, άχρωμη και άοσμη και χρησιμοποιείται σε τρόφιμα και φάρμακα η οποία είναι πιστοποιημένη από τον Ελληνικό οργανισμό φαρμάκων, έχει λεπτότερη υφή σε σχέση με τη VG που είναι παχύρρευστη,
θα αποκτήσετε ιδιαίτερη γεύση (μαξίμουμ) με αυτό τον τρόπο, αλλά συνιστώ να παίζετε πάνω από 1 ohm όχι πολλά βατ,

Η προετοιμασία

Η διαδικασίας εκκίνησης απαιτεί διάφορα αξεσουάρ όπως πιπέτες, γάντια οπωσδήποτε, αυτό δεν είναι σύσταση, είναι μια απαίτηση ασφάλειας για παν ενδεχόμενο, για να προφυλάξουμε τα χέρια μας από τη νικοτίνη, αν πέσει επάνω μας νικοτίνη πλένουμε το σημείο με άφθονο νερό είναι δηλητήριο, το ίδιο ισχύει αν πέσει στα ρούχα μας, φοράμε γυαλιά ασφαλείας για προστασία των ματιών, υπάρχει πιθανότητα η οποία μπορεί να προκαλέσει τύφλωση, μην εισπνέετε τα υγρά τις ατμιστικής βάσης, προφυλάξτε τα μάτια σας.θα πρέπει πάντα να φυλάσσετε σε ασφαλή χώρο μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα.
Φορέστε ποδιά από πολυαιθυλένιο,

Η συνταγή

Η συνταγή διαφέρει από άτομο σε άτομο κρίνοντας το ποσοστό νικοτίνης που αναζητεί ο καθένας,
πάμε στη δοσολογία, αν ο σκοπός μας είναι να φτιάξουμε 6 mg και έχουμε 24 mg των 10 ml, τότε για παράδειγμα θα προσθέσουμε 7.5 ml μηδενική βάση νικοτίνης.

Η αποθήκευση για ωρίμανση

Την πρώτη μέρα το αφήνουμε ανοιχτό το μπουκάλι με βγαλμένο το καπάκι.
Η αποθήκευση πριν τη χρήση για ωρίμανση πρέπει να διαρκέσει τουλάχιστον δύο μέρες και περισσότερο, μην είσαστε επίμονα βιαστική.

Σημειώσεις

Υπάρχουν καλά και κακά υγρά,
επιδιώκεται επώνυμες μάρκες οι οποίες είναι πολύ δοκιμασμένες, θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους,
Κάποιες βάσεις νικοτίνης χρειάζονται ανάμιξη είτε με απιονοσμένο νερό είτε με ενέσιμο ύδωρ (water for injection).
Κοιτάτε πάντα τις πληροφορίες επάνω στο μπουκάλι και μην κάνετε του κεφαλιού σας.
υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τη γεύση.

Προσοχή

Όποιος προσπαθεί να ακολουθήσει τις συμβουλές μας σε αυτό το άρθρο πράττει με δική του ευθύνη.
Μην επιχειρήσετε να ατμίσετε υγρή νικοτίνη άνω των 20 mg είναι πολύ επικίνδυνη και σε ακραίες περιπτώσεις, θανατηφόρα