Υγρά αναπλήρωσης Three Dukes Vapor ανάλυση

Υγρά αναπλήρωσης Three Dukes Vapor ανάλυση

Τα υγρά αναπλήρωσης Three Dukes Vapor έχουν αρχίσει να αποκτούν φήμη μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες για την παραγωγή μερικών πρωτότυπων και εξελιγμένών αρωμάτων που είναι τόσο διαφορετικά από τον κανόνα, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα συστατικά  ποιότητας, εμφιαλωμένα φρέσκά, και έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν ευχαρίστηση με τη βοήθεια ειδικών εκπαιδευμένων σχεδιαστών γεύσεως.

Στην διάθεσή μου έχω τρεις συναρπαστικές γεύσεις για ανάλυση, από την τρέχουσα επιλογή των εννέα διαφημισμένων στην ιστοσελίδα τους, τα οποία προέρχονται στη κλασική γραμμή που κινείται η εταιρεία. το review μου έγινε κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δύο εβδομάδων σε δύο διαφορετικούς κατασκευαστές συσκευών. όπως κάνω συνήθως σε αυτές τις αξιολογήσεις και επίσης έχω χρησιμοποιήσει ένα συνδυασμό τριών διαφορετικών ατμοποιητών.

Οι δυνάμεις τις νικοτίνης έρχονται σε 00mg, 03mg, 06mg, 10mg, 16mg, και μια επιλογή από τρία διαφορετικά μεγέθη που είναι στη διάθεσή σας στα 15 ml, 30 ml, 120 ml.

Τα υγρά αναπλήρωσης Three Dukes Vapor έχουν ένα συνδυασμό  VG / PG στα 0,3, και 6 mg  αναλογία 70/30 VG / PG, και στα 10 mg και 16 mg  χρησιμοποιώντας μια αναλογία 50/50 VG / PG. Η ετικέτα περιλαμβάνει επίσης μια προειδοποίηση για την υγεία τυπωμένο πάνω του. Αυτό θα έπρεπε να γίνει λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος καθώς ήταν πολύ δύσκολο να διαβαστεί γρήγορα.

Οι γεύσεις που δοκίμασα.

  • SIR G. WILLIAM GEOFFREY.

Το συγκεκριμένο υγρό που δοκίμασα είναι το καλύτερο και θα το περιέγραφα ως μια λαχταριστή πλούσια, κρεμώδη λεμονιού σορμπέ μους.  Είναι αρκετά ευχάριστο αφήνοντας να πλανάται στην παλέτα η δροσιστική επίγευση.
Η γεύση του είναι ακατανίκητη, πολύ λεπτή στην επίτευξη αυτού του μεταξένιου σε αίσθηση προς την  εκπνοή. Μπορείτε να καταλάβετε γιατί το αναφέρω αυτό ως ένα από τα πιο περιζήτητα μείγματα.

 

  • A STUDY IN SCARLET.

Εάν είστε λάτρεις φυσικής γεύσης μέντας τότε αυτός είναι ο τύπος σας, σε συνδυασμό με έναν υπαινιγμό από μούρα, τότε αυτό είναι χωρίς αμφιβολία  το υγρό που σας αντιπροσωπεύει.
Αυτό μου θύμισε ένα πολύ υψηλής ποιότητας τσάι από βότανα, με τέλεια αναπαραγωγή γεύση ενός φύλλου μέντας.
Προσωπικά είμαι οπαδός των γεύσεων δυόσμου και ήταν εντελώς λογικό να με τραβήξει.  Επισκίασαν κάπως τα μούρα με την παρουσία τους την απόδοση, αλλά υπήρχε μια λεπτή ισορροπία μεταξύ των δύο. Μια τέλεια επιλογή για τα ζεστά καλοκαίρια ατμίζωντας.

 

  • THE GYPSY.

Αυτό είναι ένας μοναδικός συνδυασμός γεύσεων για εσάς τους ατμιστές, στην πραγματικότητα η πιο πρωτότυπη αρωματισμένη ποικιλία που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής απο αυτήν τη σείρα.
Η γεύση του έχει μία λουλουδένια υφή που είναι για ένα μικρό κοινό και δεν είναι για την πλειοψηφία του ατμιστικοίς κοινότητας. Το άρωμα των λουλουδιών συνοδεύεται άρωμά του από ένα φρούτο ροδάκινου.

Συμπέρασμα

Με πολύ απλά λόγια πρόκειται για μια έξυπνη και καλά μελετημένη σειρά υγρών αναπλήρωσης, που δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν αδιάφορο. Έχουν μία δικιά τους προσωπικότητα που την αντιλαμβάνεσαι στο άτμισμα τους.