Υγρά αναπλήρωσης space jam ανάλυση

ygra-anapliroseis-space-jam-analysi

Θα ήθελα να κάνω μία ιδιαίτερη μνεία για τα υγρά αναπλήρωσης τις space jam, τα οποία με εξέπληξαν ευχάριστα και δεν νομίζω να χρειάζεται να είσαι ειδήμων ώστε να διαπιστώσεις την ποιοτική πλευρά που προσφέρουν απλόχερα στους ατμιστές του ηλεκτρονικού τσιγάρου

Η ατμίστικοί κοινότητα έχει στη διάθεσή της να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορές επιλογές γεύσεων που προσφέρουν, στα οποία θα κάνουμε μία εκτενή αναφορά ενδελεχώς στα παρακάτω μέρη του άρθρου μας. Έχω επιλέξει κάποιες απολαυστικές γεύσεις για να μπορείτε να διαβάσετε το review μου. Αυτό θα σας δώσει μια καλή ένδειξη σαν σημείωση για την επί του παρόντος νοστιμιά τους. Διατίθονται σε οκτώ διαφορετικές γεύσεις προς το παρών.

Η ανάλυσή μου έχει πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δύο εβδομάδων με τη χρήσης δύο διαφορετικών συσκευών, όπως κάνω συνήθως για αυτές τις κριτικές που περιλαμβάνουν υγρά αναπλήρωσης.

H συσκευασία.

Οι γυάλινες φιάλες είναι μια καλή ένδειξη μη παραβίασης τους από την έκθεση ήλιου, σφραγιζμένες, και με προστασία πώματος ασφαλείας από παιδιά, περιέχει πιπέτα για εύκολο γέμισμα ή στάξιμο του υγρού  μαζί με τις οδηγίες για την ασφάλεια που πρέπει να διαβαστούν στο σύνολό της πριν από την χρήση.

Υπάρχουν επί του παρόντος οκτώ ανάμικτες γεύσεις σε σειρά με διαφορετικές δυνάμεις νικοτίνης μεταξύ 00mg (0%) – νικοτίνη 03mg (0,3%) – Πολύ Χαμηλή 06mg (0,6%) Χαμηλή 12mg (1,2%) – Μέση 18mg (1,8%) – Υψηλή 24mg (2,4%) – Πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε μεγέθη μπουκάλι 15ml και 30ml. Η αναλογία PG / VG γι ‘αυτό το φάσμα αποτελείται από μια ισορροπία 50/50.

Γεύσεις.

  • Galactica.

Μια λεπτή αίσθηση από φρέσκες φράουλες με συγκαλυμμένη γεύση από εκλεκτή σαμπάνια.  Υπάρχουν πολλοί ατμιστές που αρέσκονται σε αυτό το ιδιαίτερο νόστιμο χυμό που παρομοιάζει το ίδιο καθαρό και ευκρινή με σαμπάνια και στρογγυλοποιείται με ένα γλυκό φράουλας, δημιουργώντας μια αξέχαστη και μακράς διαρκείας γεύση που απλά δεν μπορούμε να την ξεχάσουμε.

 

  • Pluto.

Ο Pluto είναι κατά κύριο λόγο γλυκό πεπόνι με γεύση χυμoύ που ενσωματώνει φρέσκο δυόσμο για πρόσθετη απόλαυση.
Από την εισπνοή που θα κάνετε ίσως μείνετε ευχαριστημένοι με το πότισμα στο στόμα απολαμβάνοντας το μέχρι και την εκπνοή.

 

  • Eclipse.

Είναι με γεύση καπνού που θυμίζει καπνό πίπας για να προσφέρουν σε όσους από εσάς εξακολουθούν να προσπαθούν να εγκαταλείψούν την παραδοσιακό τσιγάρο.

 

  • Andromeda.

Θα ήθελα να το περιγράψω αυτό ως μια γλυκιά τάρτα που περιλαμβάνει μια ποικιλία από βατόμουρα και τελειώνοντας μια αίσθηση ροδιού. Αυτός ήταν ένας απίστευτος δροσιστικός και απολαυστικό συνδυασμός που είναι ιδανικός για τους ατμιστές τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Συμπέρασμα.

Το συμπέρασμά μου είναι μέσα από αυτές τις τέσσερις γεύσεις που επέλεξα για δοκιμή είναι ότι δεν πέρασαν απαρατήρητες. Η ποιότητά τους θα έλεγα ότι είναι αρκετά καλή και χωρίς υπερβολές, σε βάζει αυτόματα στην διαδικασία να σκεφτείς να τις ξαναγοράσεις.