Υγρά αναπλήρωσης Mad Mike’s ανάλυση

ygra-anapliroseis-mad-mikes-analysi

Σήμερα θα αναλύσουμε κάποια από τα υγρά αναπλήρωσης της σειράς Mad mike’s. Τα οποία τα βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και θα ξεδιπλώσω τις σκέψεις μου περαιτέρω στα παρακάτω μέρη του άρθρου. Πριν αναφερθώ για τα συγκεκριμένα προϊόντα, υπάρχει το εξής θέμα, ξεφυτρώνουν συνεχώς νέες εταιρείες κατασκευής E-Liquid  που εμφανίζονται σχεδόν σε καθημερινή βάση, και μέσα σε αυτή την αφθονία επιλογής είναι λογικό να υπάρχει μία σύγχυση προς τον καταναλωτή, που σχεδόν έχει γίνει αδύνατο να αποφασίσει ποια θα αγοράσουν, σε τέτοιο βαθμό που από την αρχή είχα αποφασίσει να ελέγχο μόνο αυτά που πιστεύω ότι είναι η αφρόκρεμα των υγρών αναπλήρωσης.

Αυτό που ελπίζω ότι θα σώσει κάθε περιττή σύγχυση ως προς το τι είναι καλής ποιότητας υγρά κατά τη γνώμη μου. Προσπαθώ πάντα να είμαι ουδέτερος και να κρατώ μία στάση αντικειμενικότητας απέναντι σε όλα.

Η Mad Mikes παράγει μείγματα που κρατούν έξυπνα το σχεδιασμό στρωμάτων με λεπτές αποχρώσεις, δημιουργώντας μια μοναδική σειρά υγρών αναπλήρωσης, αρωματισμένα που βοηθούν να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Παράγονται σε μικρές παρτίδες, για να εξασφαλίσουν την παραφροσύνη όπως γράφεται στην ιστοσελίδα τους, τα Mad Mikes υγρά που δεν επιτρέπεται να φύγουν από της εγκαταστάσεις του έως ότου είναι πέρα από κάθε σύγκριση καλό.

Είναι τα υγρά τους Max VG σε συνδυασμό που σίγουρα θα ικανοποιήσει τόσο τους αρχάριους ατμιστές καθώς και τους πολύπειρους. Είναι σε γυάλινο δοχείο και έχει όλες τις πιστοποιήσεις ασφάλειας

Γεύσεις.

  • Blind Date.

Η Blind Date βρίσκετε σε μια αφθονία των προσεκτικά επιλεγμένων φρέσκων φρουτενιών αρωματών που δοκιμάζοντας το παρατηρείς ότι δεν μοιάζει με καμία άλλη. ήδη από την εισπνοή συναντάς μία πληθώρα πολλών τροπικών αναμνήσεων κάτι σαν deja vu, που το καταστεί σχεδόν αδύνατο να διακρίνεις ακριβώς τι γεύση εξ ου και το όνομα ραντεβού στα τυφλά (blind date).
Υπάρχει μια συγκεκριμένη παρουσία ανανά και κεράσι ενώ στην κορυφή ξετυλίγονται πορτοκάλι και φράουλα, είναι επίσης ενδεχομένως ανιχνεύσιμη η παρουσία του ακτινίδιου και μήλου.

  • Eve’s Addiction.

Αν σας αρέσει η γεύση του φρέσκου μήλου, ούτε πολύ γλυκό ή ούτε πολύ έντονο,  με ένα ευχάριστο τόνο τσιχλόφουσκας τότε δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να το αντιμετωπίζετε.
Τίποτα το πολύπλοκο σχετικά με τη σύνθεση του συγκεκριμένου υγρού,
Μην ξεχνάτε ότι πάντα δεν χρειαζόμαστε πολυεπίπεδα υγρά αναπλήρωσης για να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο. Απαιτεί απλά φαντασία με μια δόση τρέλας και, φυσικά, τα σωστά συστατικά!

 

  • Red Headed Girl.

Το Red Headed Girl. είναι πέντε αστέρων φράουλα  κατά τη γνώμη μου.  Ο Μάικ, έχει χτυπήσει το καρφί στο κεφάλι με αυτό. Αφαιρώντας το πώμα από τη φιάλη ανιχνεύεις αρώμα που παράγεται και δεν στέκεται μόνο στον τομέα της φράουλας αλλά αναδεικνύει κάτι ευωδιαστό.
Σε συνδυασμό με τη γλυκιά ζάχαρη θα εκπλαγείτε εάν αυτός ο χυμός δεν παραλάβει ένα βραβείο για ένα από τα καλύτερα υγρά αναπλήρωσης που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά,

Συμπέρασμα.

Η άποψή μου είναι ότι πραγματικά μου έχουν κάνει εντύπωση, ειδικά η τελευταία γεύση που με έχει ξετρελάνει, Είναι ποιοτικά θα έλεγα κυρίως για τους sub ohm ατμιστές λόγω του max vg που περιέχουν.