Υγρά αναπλήρωσης cuttwood ανάλυση

Υγρά αναπλήρωσης cuttwood ανάλυση

Η Cuttwood είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες υγρών αναπλήρωσης γνωστή για την παραγωγή σε μερικές από τις καλύτερες ποιότητες E-liquid στης Ηνωμένες Πολιτειές Αμερικής.

Και ο λόγος είναι όλα αυτά χάρη σε ένα από τα πιο διάσημα μείγματα που ονομάζεται Unicorn Milk, το οποίο θεωρείται ευρέως ως ένα από τα καλύτερα γλυκά αρωματισμένα υγρά που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Η Cuttwood είναι επίσης γνωστή ως The Boss Sauce κι  αυτό οφείλεται στην παραγωγή επιλεγμένων τεσσάρων εξαιρετικά αρωματισμένων υγρών αναπλήρωσης για να ικανοποιήσει τη ζήτηση από την συνεχώς αυξανόμενη βάση οπαδών της για περισσότερες μοναδικές και ποικίλες γεύσεις.

Η Cuttwood  έχει υψηλή περιεκτικότητα σε VG και έρχεται σε περιεκτικότητα νικοτίνης των 00mg (0%) – νικοτίνη 03mg (0,3%) – Πολύ Χαμηλή 06mg (0,6%) – Χαμηλή 12mg (1,2%) – Μεσαία και 18mg (1,8%) – Υψηλή. Εμφιαλωμένο στα μεγέθη των 15ml και 30ml.

Κάθε φιάλη είναι εμφανής τροποποιημένα σφραγισμένη που προστατεύεται με ένα πώμα ασφαλείας από παιδιά,  Περιέχοντας πιπέτα διανομής για εύκολο γέμισμα ή στάξιμο υγρών αναπλήρωσης.

Γευσεις Cuttwood.

  • Monster Melons.

Αν είστε λάτρεις των ώριμων ζουμερών πεπόνιων  τότε δεν εξετάση περαιτέρω. Το Monster Melons όπως υποδηλώνει το όνομα του είναι ένα τροπικό μείγμα προσεκτικά με στρωμένες νότες φρούτων που που περιλαμβάνουν μάνγκο, πεπόνι και παπάγια.

Αυτό κατά την εισπνοή ατμίσματος συνάντησα μία ξεχωριστή αίσθηση φρέσκου πεπονιού με υποκείμενη σημείωση ώριμου μάνγκο. Από την εκπνοή ένιωσα ένα ομαλό και αναζωογονητικό συνδυασμό των δύο φρούτων πεπονιού και παπάγιας που μένει μαζί σας μέχρι την επόμενη εισπνοή.

Τι είναι ευχάριστο για το συγκεκριμένο μείγμα για εμένα, η σωστή ισορροπία των γεύσεων, αλλά και η φυσική γεύση των φρούτων που άφηνουν στον ουρανίσκο.

  • Unicorn Milk.

Είναι αυτό που βρίσκουν οι άνθρωποι τόσο συναρπαστικό, το οποίο το καθιστά δημοφιλή ως επιδόρπιο, με γεύση απαλή στο άτμισμα, για όλη την ημέρα.

Η Cuttwood έχει χρησιμοποιήσει τουλάχιστον τέσσερις προσεκτικά επιλεγμένα κρέμες στη δημιουργία της, με φυσικά εκχυλίσματα νότας φράουλα.

Η απάντηση νομίζω πως είναι η λεπτή στον τρόπο της ανάμειξη που υπάρχει και αρχίζει σιγά-σιγά να σου προσφέρει κορεσμό στη γεύση του σχετικά με την εισπνοή, με μια ομαλή, πλούσια, κρεμώδη υφή, που ολοκληρώνεται με μια λεπτή δόση γλυκιάς φράουλας, αφήνοντας πίσω του το πιο ευχάριστο άρωμα στην εκπνοή, κρατώντας περισσότερο χρόνο.

 

  • Sugar Bear.

Ti καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας από ένα πρωινό άτμισμα που περιλαμβάνει όλα τα σωστά συστατικά που συνήθως έρχονται και περιμένουν μόνο με ένα άγγιγμα γλυκύτητας.

Η  Sugar Bear κρατά μια υποκείμενη γεύση των δημητριακών σε όλη της το μεγαλείο, με μια ξεχωριστή νότα κανέλας στην εισπνοή που ακολουθείται από μία νόστιμη, κρεμώδη γεύση δημητριακών στην εκπνοή, η οποία κατά τη γνώμη μου, είναι το ιδανικό πρωινό άτμισμα που θα πρέπει να δοκιμάσετε.

Συμπέρασμα.

Μου άρεσαν ιδιαίτερα και μου άφησαν μία ευχάριστη γλυκιά ανάμνηση. Τώρα τα γούστα είναι υποκειμενικά. Η ανάλυσή μου ήταν όσο το δυνατόν περισσότερο αντικειμενική. Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε και να αποφασίσετε με τη δική σας κρίση