Τιμές ηλεκτρονικού τσιγάρου για έναν πρωτάρη

Όλοι οι καπνιστές που δεν έχουν εισέλθει ακόμη στο χώρο του ατμίσματος, αναρωτιούνται ποιες είναι οι τιμές ηλεκτρονικού τσιγάρου. Συμφωνώ και επαυξάνω με τέτοιου είδους απορίες, και σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν ευγενικό να λοιδορούμαι τους καπνιστές λόγω άγνοιας.

Η προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι πρέπει να αγκαλιάσουμε αυτούς ανθρώπους, δείχνοντάς τους πιος είναι ο σωστός δρόμος από οικονομικής απόψεως και ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που θα προτείνουμε εμείς, με κριτήριο να αποφύγουν περαιτέρω έξοδα, που πιθανόν θα τους βάλουν οι πωλητές.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει με την αισχροκέρδεια, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας τα τελευταία χρόνια κι από αυτήν δεν εξαιρείται ο χώρος του ηλεκτρονικού τσιγάρου, που έχει κατακλυστεί με ένα σωρό σαβούρες, δίχως να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κανενός Αδαή ατμιστή.

Φθηνές επιλογές για πρωτάρηδες.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση το ίδιο σε όλα τα καταστήματα, ας ξεκινήσουμε λοιπόν να υπολογίζουμε τις τιμές, Έχω βρει εγώ ο ίδιος το φθηνότερο, ολόκληρο πακέτο τύπου eGO να αρχίζει από 20 ευρώ όμως δεν είναι ιδανικό για αρχάριο που θέλει να μπει τώρα στο χώρο, γιατί πολύ απλά δεν θα το καλύψει (πάντοτε υπάρχουν εξαιρέσεις).

Ας υποθέσουμε ότι τα 20 ευρώ είναι το κόστος μιας φοράς, έπειτα περνάμε στα αναλώσιμα που είναι το συχνότερο έξοδο των ατμιστών στο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ο ατμοποιητής του που θα πρέπει να αλλάζετε ανά 1 μήνα λόγω κακής ποιότητας, ξεκινάνε από τα 6 ευρώ.
Ύστερα μέσα στον ατμοποιητή υπάρχουν κεφαλές που έχουν αρχικό κόστος 1.50 ευρώ, οι οποίες πρέπει να αλλάζονται τουλάχιστον από την τρίτη μέρα και μετά, αλλά εδώ συνυπολογίζονται πολλοί παράγοντες και είναι σχετικό με το ποσό ατμίζουμε και την ποιότητα των υγρών αναπλήρωσης, τα οποία φθείρουν τις κεφαλές ανάλογα με το πόσο καλα είναι.

Τα υγρά αναπλήρωσης

Τα υγρά αναπλήρωσης που πρέπει να συμπληρώνουμε μέσα στον ατμοποιητη και αποτελούνται από νικοτίνη και όχι μόνο, εδώ οι απόψεις διίστανται στο ποσό υγρό καταναλώνουμε, αλλά ας πάρουμε στο περίπου ότι κατανάλωση μας είναι 4 ml ημερησίως, Υπολογίστε ότι ένα φθηνό υγρό αναπλήρωσης 30 ml έχει κόστος 8-9 ευρώ.

Είναι λίγο συγκεχυμένα τα πράγματα μεν αλλά εγώ υπολόγισα ότι πιο φθηνό υπάρχει για έναν πρωτάρη, πιστεύοντας ότι βρίσκεται σε στάδιο δοκιμής ηλεκτρονικού τσιγάρου, με γνώμονα ότι θα κατατοπίστει πλήρως ως επί το πλείστον και μετά βλέποντας και κάνοντας.

Όρια δεν υπάρχουν

Όρια δεν υπάρχουν σε ενα ατμιστή και εφόσον εντρυφήσει ουσιαστικά στο αντικείμενο ετούτο, Θα διαπιστώνει ότι το κόστος και οι τιμές δεν είναι σταθερές και διαφέρει από χρήστη σε χρήστη ανάλογα το πόσο μανιακός καπνιστής ήταν.