Σύρμα ni200 οδηγός ορθής χρήσης

syrma-ni200-odigos-orthis-xrisis

Δοκιμάζοντας πολλά σύρματα στην ατμιστική μου πορεία, θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στο σύρμα ni200, διότι χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης και ποια είναι η σωστή ορθή χρήση με κάποιες πληροφορίες.
Ας βάλουμε τα πράγματα κάτω και ας ξεκινήσουμε,.Το συγκεκριμένο είδος ενδείκνυται μόνο για επισκευάσιμους ατμοποιητές, οι οποίοι είναι sub-ohm και λόγω της κατασκευής του (καθαρό νικέλιο) είναι ικανό να πιάσει η αντίσταση του κάτω από 0.1 ohm .Το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο, διότι εμπλέκονται διάφοροι παράγοντες, όπως αν μπορεί να το υποστηρίξει η συσκευή mod ή η μταταρίες του.

Μη ξεχνάμε ότι μεγάλο ρόλο παίζει και η διάμετρος αλλά το συγκεκριμένο σύρμα φτιάχτηκε για να πιάνει χαμηλά ohm. Οι μετρήσεις των αντιστάσεων του πριν τη χρήση καλό είναι να γίνονται μόνο με Ωμόμετρο και να μην εμπιστευόμαστε τα μοντάκια, γιατί έχουν αποκλείσει συν – πλην και παραπλανούν άθελά τον χρήστη.

Χρησιμοποιούμε έλεγχο θερμοκρασίας

Το χρησιμοποιούμε στο mod μας μόνο με έλεγχο της θερμοκρασίας (temperature control) και οχι με την μεταβλητή ισχύ στα Watt. Θα ήθελα εδώ να τονίσω ότι οι νέοι στο χώρο των αντιστάσεων, για αρχή να μην επιλέγουν το συγκεκριμένο σύρμα ni200, διότι πιθανόν δεν θα ξέρουν να το συμπεριφερθούν αναλόγως.

Για να δουλέψουν ξεκούραστα ή αντιστάσεις του wire ni200, πρέπει να έχουμε και ένα premium mod και μπαταρίες με τουλάχιστον 20A αμπέρ καλής ποιότητας και συνεχούς εκφόρτωσης (continuous discharge).

Ακόμα και σαν αρχάριος επιμένεις να θέλεις την αντίσταση αυτή, για πρώτη φορά θα συνιστούσα να είναι δίπλα σου ένας ειδικός οποίος θα σου δείξει επακριβώς τις προφυλάξεις, τς ιδιαιτερότητές  και τα τερτίπια του. Αν δεν μπορείς να βρεις έναν ειδήμονα θα σου πρότεινα να πας σε ένα κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων που λίγο πολύ κατι σκαμπάζει απ’ το θέμα ετούτο.

Η υψηλότερες θερμοκρασίες που απαιτεί καλό είναι να γίνεται σε συνδυασμό με οργανικό βαμβάκι, το οποίο έχει μεγάλη απορροφητικότητα και δεν θα μας το κάψει, δίνοντας μας τη γεύση του καμμένου