Subtank Mini και Nano Παρουσίαση – κριτική

Subtank Mini και Nano

Kanger Subtank Mini και Nano Παρουσίαση – κριτική

ποιότητα κατασκευής

Το πακέτο Kanger Subtank Mini είναι παρόμοιο με εκείνο του αρχικού Subtank η οποία περιλαμβάνει το clearomizer, δύο σπείρες OCC (0.5 και 1.2 ohm), ένα ατμοποιητή rebuildable deck, ένα επιπλέον γυαλί πυρέξ για την δεξαμενή, Ιαπωνικό οργανικό βαμβάκι  και ανταλλακτικά Orings / βίδες.
Με την πρώτη ματιά η Kanger Mini φαίνεται να είναι σχεδόν πανομοιότυπη με το πλήρους μεγέθους Subtank, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες διαφορές μεταξύ τους. Η πρώτη και πιο προφανής διαφορά είναι η διάμετρος 22 χιλιοστά του Subtank Mini, που είναι επίσης 30 γραμμάρια ελαφρύτερο από το αρχικό Subtank. Η Subtank Mini επίσης δεν απαιτεί ένα επιπρόσθετο αναπληρωματικό καπάκι, προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε στο συμπεριλαμβανόμενο rebuildable ατμοποιητή του deck, όπως συνέβη στην περίπτωση του  αρχικού Subtank.

Το Kanger Subtank Nano περιλαμβάνει επίσης δύο σπείρες OCC του την ίδια αντίσταση ως το Subtank Mini. Ωστόσο, το μόνο Ωστόσο, τα μόνα πρόσθετα στοιχεία που περιλαμβάνονται με το Nano είναι ένα ανταλλακτικό δοχείο πυρέξ, και δύο συλικονένια  δαχτυλίδια. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Subtank Nano είναι μικρότερου διαμέτρου από την έκδοση μίνι στα 18,5 χιλιοστά.

Από το κουτί μου αμέσως παρατήρησα μια διαφορά στην ποιότητα μεταξύ του αρχικού πλήρους μεγέθους Subtank, και τα Mini και Νάνο εκδόσεις. Αν και σίγουρα δεν θα χαρακτήριζα την ποιότητα του Subtank Mini και Νάνο ως χαμηλής ή κακής ποιότητας,
Ενώ και οι τρεις εκδόσεις του Subtank είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα, το ανοξείδωτο ατσάλι του Subtank Mini και Nano ειναι πολύ λεπτότερη από ότι το πλήρες μέγεθος Subtank, και το φινίρισμα του ανοξείδωτου είναι μάλλον βαρετή βάση συγκρίσεως.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος την πρώτη φορά που χειρίστηκα το πλήρες μέγεθος Subtank, στην προκειμένη περίπτωση ήμουν λίγο απογοητευμένος όταν έβγαλα από τα κουτιά τους για πρώτη φορά. Και πάλι η ποιότητα δεν είναι χαμηλή, αλλά επίσης δεν είναι και τόσο υψηλές όσο το πλήρες μέγεθος  του αρχικού Subtank.
Τόσο η Subtank Mini και Νάνο έχουν μεγάλη οπή, αφαιρούμενη 510 drip tips, και είναι συμβατές η μια με την άλλη αντίστοιχα,

Τόσο το Mini όσο και η nano δεξαμενές (tanks thread)  εντός και εκτός διαφέρουν των αντίστοιχων βάσεων τους. Το τμήμα της δεξαμενής του Subtank Mini αποτελείται από δύο βασικά μέρη που αποτελούν το δοχείο από ατσάλι και το γυάλινο θάλαμο pyrex που μπαίνει πρεσαριστό πάνω από το τμήμα του ανοξείδωτου χάλυβα. Ο κόκκινος δακτύλιος που φαίνεται στο κάτω μέρος της ενότητας γύρω από τη βάση του Subtank Mini ανήκει πραγματικά μόνο στην βάση των Subtank μίνι . Σε αντίθεση με το πλήρες μέγεθος Subtank, το Subtank Mini καπάκι δεν μπορεί να αφαιρεθεί από το τμήμα της δεξαμενής.
Ο Subtank Nano αποτελείται από τρία βασικά μέρη, που αποτελείται από το καπάκι με σπείρωμα μετά το κέντρο, το τμήμα πυθμένα της δεξαμενής και του γυάλινου θαλάμου το οποίο είναι επίσης περιτυλιγμένη προσαρμόσιμη στην ανοξείδωτη δεξαμενή.
Τα OCC coils που περιλαμβάνονται με τον Subtank Mini και Nano είναι τα ίδια όπως εκείνα που χρησιμοποιούνται στο πλήρες μέγεθος Kanger Subtank, έτσι ώστε να είναι εναλλάξιμες μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το sub-ohm σύννεφο καπνού που παράγουν, στο θέμα τούτο το Subtank Mini και Νάνο έχουν τεράστιες δυνατότητες ροή του αέρα, και μέγιστο έλεγχο ροής τα οποία έχουν επανασχεδιαστεί ελαφρώς ώστε να ξεχωρίζουν ελαφρώς από την αρχική έκδοση
Αντί να έχουμε τρεις τρύπες αέρα τοποθετημένες δίπλα-δίπλα όπως το αρχικό πλήρες μέγεθος S, υπάρχει μία οπή αέρα, διπλές τρύπες αέρα, και μια μεγάλη και ευρεία Κύκλωπα στυλ που τοποθετείται σε διάφορα σημεία γύρω από τη βάση. Το δαχτυλίδι AFC μεταφέρεται στη συνέχεια σε μία από τις τρεις επιθυμητές ρυθμίσεις. Μπορείτε να κινήσετε επίσης πλήρως ή μερικώς να μπλοκάρετε κάθε μία από τις τρεις ρυθμίσεις ροής αέρα.

Λειτουργία επιδόσεις

Το deck του ατμοποιητή μίνι Rebuidable είναι λίγο διαφορετικό από την πρώτη έκδοση μεγάλου Subtank Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου δεν είναι αρκετά διαφορετική. Ήλπιζα να δω μεγαλύτερη και ευρύτερη δεξαμενή για τα  e-liquid σε αυτό. Ο στενός θάλαμος για τα υγρά αναπληρώσεις δεν είναι ιδανικό για Max VG.
Ο μεσαίος έρχεται προ εγκατεστημένο με κεφαλή 0,5 ohm, όπως και ο μικρός
όμως έχουν την δυνατότητα να δεχθούν αντίσταση 1,2 ohm, φυσικά μπορούμε να φτιάξουμε και την δικιά μας.

Το deck RBA του μεσαίου είναι κακή αντιγραφή η οποία είναι με τον ίδιο τρόπο φτιαγμένοι όπως το πλήρες μέγεθος Subtank, οι οποίες ουσιαστικά είναι χτισμένο σαν ένα Kayfun.
Η κεφάλες πρέπει να είναι καλά βρεγμένες, εννοώντας το οργανικό βαμβάκι του, στο manual το τονίζει ιδιαίτερα και πρέπει να μένη αρκετά λεπτά πριν το χρησιμοποιήσουμε.
Ωστόσο, αυτό που απολύτως δεν μου άρεσε με τον μίνι και Nano είναι πόσο εντελώς καυτό είναι το ατμισμα σε.5 Ω.
Τώρα, επιτρέψτε μου να πω για την ιστορία ότι δεν είμαι κανένας ξένος στην κατηγορία sub ohm. Έχω αρκετούς RDA και διπλές αντιστάσεις RBA που τρέχω μεταξύ.45-.70 ωμ, και κανένας από αυτούς δεν ατμιστικά πιο ζεστό όπως αυτά τα δύο clearomizers.
Για μένα, ήταν έντονα ζεστό που δεν ήθελα να τα καπνίσω.
Συζητώντας με κάποιους φίλους μου πρότειναν να δοκιμάσω να χρησιμοποιήσω την
κεφαλή 1.2 Ω, ήταν μεν ζεστή, και συνάμα ανεκτή για vape.
Άλλαξα επίσης θέση στην μικρή τρυπά άλλα έσταζε με τον Subtank Nano, και μετακίνησα την ροή του αέρα στην ευρύτερη ρύθμιση για να ψύχεται καλύτερα, για να γίνουν την υποφερτή.
Το Subtank Mini RBA ατμοποιητή είχε πρόβλημα να συμβαδίσει με την ύγρανση με μου Max VG χυμό σε συνδυασμό με την κατασκευή.5 ohm..
Δύο από αυτά τα clearomizers παράγουν πολύ καλή γεύση ωστόσο, δύο παράγουν επίσης πολύ καυτό ατμό.

Συνολικά

Εάν είσαστε sub ohm ατμιστής που απολαμβάνει συνήθως το ζεστό θα σας ικανοποιήσει, και η ευκολία των στήσιμο τους θεωρητικά είναι παιχνιδάκι, .
Και οι δύο αυτές ατμοποιητές παράγουν καλή γεύση, και καλό των ατμό, αν και είναι πολύ ζεστό για τα γούστα μου.
Ο καυτός ατμός που είναι μέρος τους το αισθάνομαι και με απογοητεύει και ριχνει στη μέση την ποιότητα κατασκευής της Kanger Subtank Mini και Νάνο που δεν είναι τόσο υψηλές όσο το αρχικό πλήρες μέγεθος Subtank, τουλάχιστον όχι κατά τη γνώμη μου.
Ωστόσο, αυτό που μένει εντυπωσιακό για μένα είναι η απόδοση των κεφαλών Kanger OCC, που λειτουργούν πολύ καλά, και φαίνεται να είναι πολύ συνεπής με βάση την εμπειρία μου μαζί τους. Προτιμώ σίγουρα το 1,2 ohm OCC αντιστάσεις για χρήση.

Θετικά

καλή γεύση

αρκετό αέρα με καλό ατμό

Αρνητικά

καυτό άτμισμα