Σωστός τρόπος εισπνοής του ατμίσματος

sostos-tropos-espnoeis-atmismatos

Μιλώντας για τον σωστό τρόπο εισπνοής του ατμίσματος, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε βάσει των δεδομένων που υπάρχουν ως τώρα αποδεδειγμένα, ότι το τράβηγμα τις τζούρας γίνετε ελαφρά και αργά. Τώρα όμως ξεδιπλώνονται διάφορα ερωτήματα.
Τι γίνεται αν η αντίσταση είναι στην επάνω πλευρά;
Αν έχω sub-ohm ατμοποιητή;
Αν το υγρό αναπλήρωσης είναι 100% φυτική γλυκερίνη VG;
Θα σας εξηγήσω όσο το δυνατόν απλούστερα. Συνεχίζουμε να κάνουμε αυτά που σας προείπα.

Η εισπνοή δεν πρέπει ποτέ να γίνεται με βίαιο τρόπο

Η εισπνοή δεν πρέπει ποτέ να γίνεται με βίαιο τρόπο, ο λόγος είναι ο εξής. όταν τραβάμε απότομα υπάρχει το ενδεχόμενο να απορροφήσουμε τα υγρά που βρίσκονται στην αντίσταση της εισαγωγής ροή του αέρα, εμποδίζει ώστε να έρθει φυσιολογικά  και προκαλούμε δυσλειτουργία ασυνείδητα, Χώρια που δεν θα μας αποφέρει το χτύπημα που επιθυμούμε στο λαιμό.

Αλλά εκτός από τη ροή του αέρα, η εισπνοή όταν γίνετε αργά διατηρεί επίσης το θάλαμο θέρμανσης με τα υγρά στην επιθυμητή θερμοκρασία. Εάν εισπνεύσετε πάρα πολύ γρήγορα και πάρα πολύ συχνά, αλλάζει η ψύξει του θάλαμου αντικανονικά, περιορίζει το ποσό ατμού που παίρνετε από κάθε χτύπημα.

Τέλος, θα πρέπει να θυμάστε ότι θα χρειαστεί χρόνος για τον ατμό να ζεσταθεί. Εάν λαμβάνεται συνεχόμενα τεράστιες πνευμονικές τζούρες, τότε παίρνετε ένα κομμάτι του ατμού που ήδη έχει παραχθεί και στη συνέχεια περίσσειο αέρα. Μια συσκευή μπορεί να παράγει συγκεκριμένο ατμό ανά δευτερόλεπτο.
Να θυμάστε ότι τραβώντας ομαλά εισπνοές τότε δίνετε αρκετό χρόνο στον ατμοποιητή για να κάνει σωστά τη δουλειά του. Απαραίτητο είναι να υπάρχει ένας χρονισμός του εαυτού σας με την συσκευή.

Είναι καλύτερα να δώσουμε χρόνο στον θάλαμο για να ζεσταθεί, προτού αρχίσουμε να παίρνουμε τον αέρα κατάλληλα και με ρυθμό . Το τέλειο είναι να περιμένεις μικρό χρονικό διάστημα ανάμεσα στης εισπνοές και μην εξακολουθείτε να τραβάτε δραστικά, βαθιά ή απότομα.