Ατμοποιητής Smoktech Caterpillar RDA ανάλυση

Smoktech Caterpillar RDA

Ο ατμοποιητής Smoktech Caterpillar RDA είναι επισκευάσιμος με σπείρωμα 510, φτιαγμένος για διπλές αντιστάσεις, πράγμα που αναδεικνύει τη σοβαρότητα του, με το σκεπτικό ότι ήρθε να μπει δυναμικά στο χώρο αν συνυπολογίσουμε ότι οικονομικά είναι πολύ χαμηλό το κόστος και αποδίδει από μέτρια έως καλά, το προϊόν έχει πιστοποίηση γνησιοτητας scratch and check. το ντριπ τιπ ειναι 510, το οποίο μπορείτε να το αλλάξετε και με όποιο άλλο θέλετε.

 

Η εμφάνισή του ξεχωρίζει λόγω του χρυσού δαχτυλιδιού που περιέχει στη μέση για την ρύθμιση εισαγωγή αέρα. Το deck του αποτελείται από τρεις πόλους που στην κορυφή τους έχουν προσθέσει επιχρυσωμένες βιδες, με το χέρι ξεβιδώνονται μια χαρά ακόμη και χωρίς την παρουσία κατσαβιδιου.

Τώρα ένα πρόβλημα που εντόπισα είναι το εξής, οτι δεν είναι εφικτή η χρήση χοντρού σύρματος άνω το 0,32 mm. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή μετά micro-coils ώστε να μην ακουμπάνε πάνω στους πολλούς για αποφυγή βραχυκυκλώματος.

Ας αυνοψίσουμε, σε γενικές γραμμές έχει διαρροές, δεν με ικανοποίησε. Για φτηνές λύσεις σε έναν πρωτάρη είναι καλούτσικα.