Προσδοκίες για τον ατμιστή

prosdokies gia ton atmisti

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα κάνει τη δουλειά του μόνο εάν εμείς το αποδεχτούμε, όχι σαν καταπίεση αλλά σαν τον πιστό μας φίλο που προσβλέπει να μας ωθήσει σε ενα πεδίο λύτρωσης μακριά από κακό δαίμονα που ονομάζεται κάπνισμα.

Διαφορετκές προσδοκίες μεταξύ ατμιστών

Οι προσδοκίες του καθενός διαφέρουν όπως ο ουρανός και η θάλασσα μεταξύ τους.
Κρατήστε χαμηλά τον πήχη ώστε να μην απογοητευτείτε στην πορεία διαψεύδοντας τις ελπίδες σας για μία καινούργια αρχή μακριά από το συμβατικό τσιγάρο.
Μέσα σε αυτή τη λαίλαπα επιδιώξτε να βρείτε συμμάχους ίδιας φιλοσοφίας, με προορισμό τον τελικό στόχο από την απεξάρτηση του καπνίσματος.

Προσαρμόζουμε την καθημερινή μας ζωή γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ώστε να μην μας θυμίζει τις παλιές μας κακές συνήθειες που μας έφεραν στο όριο της υγείας πάνω απ’ όλα και επείτα του οικονομικού τομέα που μας έχει επιβαρύνει αφάνταστα κόβοντας από άλλες πιο σημαντικές ανάγκες που υπάρχουν στη ζωή μας.

Διακρίνω το τελευταίο διάστημα ότι ο κόσμος δεν επαναπαύεται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο σαν μία εναλλακτική λύση, αλλά σαν μία μέθοδο διακοπής του καπνίσματος,
Η νέα γενιά έχει πρόσβαση στην πληροφόρηση ανά πάσα στιγμή και λεπτό για να γνωρίζει λεπτομέρειες. Σε αντίθεση με τις μεγαλύτερες ηλικίες που είναι ανενημέρωτοι, και δεν σκοπεύουν να κάνουν καν τον κόπο να μπουν στη διαδικασία.

Αν έχεις μια καλή ή κακή αρχή στο ατμίσμα, η συνέχεια θα τροποποιηθεί βάσει τις πληρότητας που μας προσφέρε, αναρωτιέστε πού πάμε μετά από εδώ; Μην ανησυχείτε, καθώς είναι αρκετά φυσιολογικό, η ανθρώπινη φύση του να βαρεθείτε ένα πράγμα και όπως έχουμε την τάση να ψάξουμε για νεώτερα ή καλύτερες εναλλακτικές λύσεις, είναι στα πλαίσια που κινείται ο ανθρώπινος παράγοντας . Ολοι οι ατμιστές έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση και η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι μάλλον απλή. Είσαι ευχαριστημένος με ότι έχεις; Ή μήπως θα ήθελες να δεις τι άλλο υπάρχει εκεί έξω που μπορεί να αυξήσει την ατμιστική σου εμπειρία στο επόμενο επίπεδο.