Προφυλάξεις για τους ατμιστές από αλλεργίες

profylaxeis-atmistes-alergies

Αν είστε ήδη ατμιστές ή προτίθεστε να γίνετε, τότε θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες πληροφορίες μαζί σας, ώστε να προφυλαχθείτε από ενδεχόμενους κινδύνους για την ασφάλειά σας πάνω από όλα, Μην παραμελείτε το γεγονός ότι μπορεί να έχετε αλλεργία σε κάποιο είδος που συμπληρώνει το ηλεκτρονικό τσιγάρο και να μην το γνωρίζετε.

Στα υγρά αναπλήρωσης

Για παράδειγμα, κατά την αγορά από τον προμηθευτή του καταστήματος ζητήστε να σας πληροφορήσουν για τα συστατικά υγρών αναπλήρωσης δίοτι ορισμένα προϊόντα δεν αναγράφουν την πλήρη σύνθεση τους, εκεί απαιτείται να είσαστε επιφυλακτικοί, βεβαιωθείτε ότι πληρούν τις ισχύουσες απαιτήσεις που ορίζονται από τις χώρα μας και τους ρυθμιστικούς φορείς.
Οι άνθρωποι μπορεί να υποφέρουν από αλλεργίες σε χημικές ουσίες που μπορεί να υπάρχουν στο υγρά αναπλήρωσης ή που παράγονται από τον ατμό τους.

Στα σύρματα των αντιστάσεων

Οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν ευαίσθητοι  ή ακόμα και αλλεργική στο νικέλιο ή τιτάνιο που χρησιμοποιείται σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες που έχουν σχεδιαστεί για αντιστάσεις σε επισκευάσιμους ατμοποιητές. Έτσι, παρακαλώ πρέπει και οφείλεται να γνωρίζεται την αναζητήση  ιατρικής συμβουλής πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Επίσης, ελέγξτε με τον πωλητή ή τους κατασκευαστές εξοπλισμού σας άμεσα πριν από την αγορά και τη χρήση.

Στους φθηνούς ατμοποιητές.

Εδώ από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις, ιδιαίτερα στην κατηγορία των φθηνών ατμοποιητών αμφιβόλου προέλευσης, Ειδικά στο θάλαμο που είναι κατασκευασμένος από πλαστικό και ιδίως η κατώτερη ποιότητα πλαστικού. όπου εκεί μέσα αναπτύσσονται μεγάλες θερμοκρασίες, η αντίδραση των χημικών ουσιών, πραγματικά δεν ξέρουμε αν είναι βλαπτική ή και ίσως καταστρεπτική για την υγεία μας.