Οικονομία κόστος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο

Οικονομία κόστος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο

Οικονομία και η ποιότητα δεν συμβαδίζουν στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, προτιμότερο είναι να επιλέξουμε συσκευές μοντάκια τα οποία θα παρέχουν ποιότητα, διάρκεια, απόλαυση, και πιθανόν  μελλοντικά να γλιτώσουμε αρκετά έξοδα, με τη λογική της επαναγοράς δεύτερον ή τρίτον eGo μπαταρίων αναίτια και άσκοπα εφόσον δεν καλύπτουν τις ανάγκες μας.

Θυμηθείτε η μετάβαση είναι το ουσιώδες από το συμβατικό στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, διότι αν η αρχή πάει στραβά δεν πρόκειται ποτέ να επιστρέψουμε πίσω και θα έχουμε τη χειρότερη άποψη “όχι άδικα βέβαια”  αυτό ισχύει στους αρχάριους, μην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξίγκι, το κόστος θα υπάρχει ότι και να γίνει, δωρεάν δεν υπάρχει ούτε φιλανθρωπία.

Διότι αν συνυπολογίσουμε την απογοήτευση που θα πάρουμε χωρίς να μας καλύψει το  ηλεκτρονικό τσιγάρο, αποτέλεσμα θα είναι να γυρίσουμε στο συμβατικό και θα έχουμε χάσει τα χρήματά μας, και πάλι όμως θα εξοικονομήσουμε αρκετά χρήματα από το άτμισμα σε σύγκριση με το κάπνισμα.

Σίγουρα αρκετοί θα διαμαρτυρηθούν πολλοί με την κρίση που υπάρχει ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν χρηματικός και άλλες παρόμοιες δικαιολογίες, δείτε το σαν μακροχρόνια επένδυση πάνω από όλα στην υγεία μας και έπειτα στην τσέπη μας.

Θέλουμε να διευκρινιστεί επακριβώς ότι κάνουμε υπολογισμούς βάσει του μέσου καπνιστή.

Για παράδειγμα το συμβατικό τσιγάρο μας κοστίζει 150 ευρώ το μήνα σε ελαφρώς καπνιστές, συγκρίνοντάς το με την αντίθετη πλευρά είμαστε κερδισμένοι με διαφορά.

Λοιπόν ας ξεκινήσουμε τα μαθηματικά.

Λύσεις οικονομίας στο ηλεκτρονικό τσιγάρο

Ξεκινώντας με τον  εξοπλισμό αρχικού πακέτου καλής ποιότητας θα μας βγει περίπου 100 ευρώ.
δεν εννοούμε υπερβολές κυρίως στους αρχάριους

Τώρα πάμε στα αναλώσιμα

1) στα υγρά αναπλήρωσης που τα φτιάχνουμε οι ίδιοι μας, του τύπου diy (φτιάξτο μονός σου), αυτό είναι το κυριότερο έξοδο, μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας υγρά με  νικοτίνη, συμπυκνωμένη γεύση περίπου ένα λίτρο 60 – 70 ευρώ κόστος, και θα σας πάει ίσως και μήνες με φυσιολογική κατανάλωση.

2) επιλέγοντας ατμοποιητή επισκευάσιμο, θα απαλλαγούμε από τις κεφαλές με συνδυασμό των κακών υγρών που θα τις φθείρουν σύντομα, αλλά εδώ το συχνότερο αναλώσιμο είναι το σύρμα, φιτίλι, οργανικό βαμβάκι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Ο μέσος ατμιστής ξοδεύει 100 € βαριά βαριά, όλα αυτά τα νούμερα είναι ενδεικτικά και διαφέρουν από χρήστη σε χρήστη, το άρθρο μας έχεις ως σκοπό να κατατοπίσει και όχι να αποσυντονίσει, σκεφτείτε τα γούστα διαφέρουν

Αυτοί οι δύο οι τομείς είναι είναι τα συχνότερα έξοδα.

Μεγάλο κεφάλαιο είναι η σωστή συντήρηση, εφόσον δεν υπάρξουν αυτά ανεβαίνει κατά πολύ το κόστος

Συμβουλή

Ποτέ μην βιάζεστε να κάνετε μία αγορά διότι είστε ανυπόμονοι ή ακούσατε κάπου το προϊόν είναι φτηνό και καλό δίχως να το έχετε δοκιμάσει. Οι επιτήδειοι έχουν σαν στόχο να κερδίσουν χρήματα από εσάς πατώντας στην άγνοιά σας, ως επί το πλείστων δεν είστε καλά ενημερωμένοι ρωτήστε να μάθετε από γνωστούς, από ειδικούς και από διάφορα φόρουμ, θα σας γλιτώσει από κόπο και χρήμα.

Να έχετε στο νου σας ότι λάθη κάνουν ακόμη και οι ειδικοί, εξού και το ρητό γηράσκω αεί διδασκόμενος. σκοπός σας είναι να συλλέξετε πληροφορίες ώστε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και τον τρόπο ατμισματός.

Οι εταιρείες τσιγάρων προπαγανδίζουν εναντίον του vaping με σκοπό να υπάρξει σύγχυση και παραπληροφόρηση, σημείωση δεν κάνουμε πειράματα με την υγεία μας και εμπιστευόμαστε επώνυμες ιστοσελίδες, μάρκες, αγορές από μαγαζιά.