Ιδανικά ohm για σύρματα αντιστάσεων

idanikα-ohm-syrmata-antistaseis

Αυτές τις μέρες η sub Ohm γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλής και πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι είναι πολύ επικίνδυνο, αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τους πιθανούς κινδύνους που ενέχουν,
ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να διαβάσετε περισσότερα για τα ohms και τα επίπεδα ισχύος της μπαταρίας. Δεν συνιστάται η κατασκευή αντιστασεων  κάτω του 1ohm αν είστε άπειρος στο άτμισμα και εμείς συνιστούμε να πάρετε για τον εαυτό σας ένα δοκιμαστή Ωμομέτρο ή ένα mod που μπορεί να σας δώσει ακριβείς μετρήσεις αντιστάσεων.

Τι είναι το πηνίο αντίστασης και γιατί το χρειαζόμαστε

Αυτός είναι ένας βασικός μηχανισμός που απαιτούνται σε όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα για να ζεστάνουν το υγρό και να το μετατρέψουν σε ατμό. Μια εγκατάσταση αντίστασης συνήθως απαιτεί ένα σύρμα, για παράδειγμα αναφέρουμε Kanthal, ούτως ώστε να συνδεθεί μεταξύ των θετικών και αρνητικών πόλον . Όταν πατάτε το διακόπτη πυροδότησης δίνει ρεύμα σε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και το κύκλωμα οδηγεί την ενέργεια σε αρνητικά και θετικά ρεύματα που συγκρούονται στο κέντρο της σπείρας και δημιουργούν θέρμανση με αποτέλεσμα έχουμε την παραγωγή ατμού. Τώρα, προκειμένου να ελέγξουμε το επίπεδο αντίστασης, τα σύρματα τυλίγονται γύρω από το υλικό φυτιλιού. Εάν έχετε περισσότερες αναδιπλούμενες σπείρες γύρω από το φυτίλι, τότε θα έχει υψηλή αντίσταση και το αντίστροφο.

Σύρματα και επίπεδα αντίστασης.

Ανάλογα με το εύρος ή το πάχος του σύρματος, πάλι για παράδειγμα αναφέρουμε το Kanthal, θα πάρετε τα διαφορετικά επίπεδα αντίστασης, με ένα παχύτερο σύρμα Kanthal συνήθως πάνω από 0,25 χιλιοστά έως 0,40  ο ίδιος αριθμός αναδιπλούμενων σπείεων θα σας δώσει μια χαμηλότερη αντίσταση. Οπότε λαμβάνοντας υπόψη ότι ένα μικρό διαμέτρημα σύρμα Kanthal θα σας δώσει ένα υψηλότερο επίπεδο αντίστασης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται πιο χοντρό σύρμα Kanthal για τη δημιουργία sub ohm.

 

Πιο εύρος και πόσες γύρες σύρματος απαιτείται για την ποιότητα του ατμίσματος;

Δεδομένου ότι η γεύση είναι υποκειμενική, έτσι ώστε να μπορεί να ειπωθεί ότι το ιδανικό setup σπείρας σε έναν άνθρωπο. το οποίο θα μπορούσε να είναι μια ολοκληρωτική καταστροφή για ένα άλλο, αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι ρυθμίσεις μιας αντίστασης για την ποιότητα ατμίσματος,εξαρτάται επίσης από την έξοδο παίρνετε από την συσκευή σας .
Μια χαμηλή / υψηλή τάση / ισχύς μπορεί επίσης να έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα ατμίσματος. Μπορείτε να πειραματιστείτε κάνοντας αντιστάσεις με διαφορετικό αριθμό αναδιπλούμενων σπειρών για να δείτε ποιο επίπεδο αντίστασης ταιριάζει στην γεύση σας.
Σε γενικές γραμμές μια ωραία σπείρα με 0,25 χιλιοστά σύρμα Kanthal έχοντας 4-5 γύρες θα πρέπει να δώσει μια αντίσταση περίπου 1.5 ohm και να οδηγήσει σε μια ευχάριστη εμπειρία ατμίσματος.
Εάν χρησιμοποιείτε μια χοντρότερη διάμετρο σύρματος, στη συνέχεια, θα πρέπει να αυξήσετε τον αριθμό των αναδιπλούμενων σπειρών για να πάρετε το ίδιο επίπεδο αντίστασης. Εάν χρησιμοποιείτε ένα χαμηλότερο εύρος σύρμα Kanthal , όπως 0,15 χιλιοστών ή 0,20 χιλιοστών τότε μπορείτε να κάνετε 3-4 γύρες για να πάρετε το ιδανικό επίπεδο.
Τούτου λεχθέντος, αν θέλετε άτμισμα από 4,0 volt και παραπάνω, τότε ίσως χρειαστεί να κάνετε μερικές ακόμα γύρες το σύρμα για να πάρετε την κατάλληλη γεύση, διαφορετικά μπορείτε να πάρετε μια γεύση από καμένο άτμισμα σας.