Οδηγός αγοράς ηλεκτρονικού τσιγάρου

odigos-agoras-ilektronikou-tsigarou

Αν ψάχνετε να αγοράσετε ηλεκτρονικό τσιγάρό τότε αμέσως θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που σας προσφέρουν διαφορετικές μάρκες σε ένα ευρύ φάσμα τιμών.
Έτσι, για το καλό των επιχειρημάτων οι τιμές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο θα είναι σε ευρώ, καθώς αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη εκτίμηση του πόσο εσείς πρόκειται να πληρώσετε.

Για αρχάριους δοκιμή.

Πρώτον, για φθηνές επιλογές μπορείτε να αγοράσετε μία ενιαία συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου που στην ουσία ονομάζεται αρχικό πακέτο, δεν ενέχει ιδιαίτερες δυσκολίες,  απλά συμπλήρωση υγρού  νικοτίνης και αλλαγή κεφαλών και ατμοποιητών . Μπορείτε να αγοράσετε διάφορα υγρά γεύσεων όπως καπνού, φρουτώδη, αρώματα,  το μόνο που απαιτεί είναι να το ξαναγεμίσετε. Πολλοί χρήστες κυρίως τα προηγούμενα χρόνια που ατμίζουν ecigs σε τακτική βάση προτιμούσαν  να χρησιμοποιούν μονάδα μίας χρήσεως , επειδή δεν ήθελαν περιττά πράγματα γύρω τους όπως να φορτίσουν της συσκευής τους. Είναι επίσης ένας φανταστικός τρόπος για τυχόν νέους χρήστες να δοκιμάσουν και να μάθουν πόσο εύχρηστα είναι πραγματικά αυτά τα προϊόντα. Για τόσο λίγα όπως 10 ευρω μπορείτε να αγοράσετε μία από αυτές τις συσκευές από ένα eshop και να παραδοθούν κατευθείαν στην πόρτα σας.

Για τους βιαστικούς, τύπου eGO

Για όσους ενδιαφέρονται πολύ για την απόκτηση ηλεκτρονικού τσιγάρου για να εγκαταλείψουν τα συμβατικά προϊόντα καπνού, μπορείτε να αγοράσετε ένα κιτ τύπου eGO που διατίθεται σε αρχική τιμή περίπου των 15 ευρώ πλήρης.
Στο πακέτο θα πάρετε μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία για τη φόρτιση, έναν προσαρμογέα USB, φορτιστή αυτοκινήτου, καθώς επίσης και ένα κανονικό μετασχηματιστή τοίχου και όλα τα αξεσουάρ. Αυτό πάλι είναι ένα μεγάλο θέμα σε αντίθεση με τα μιας χρήσεως.

Αναβάθμιση εξοπλισμού.

Τώρα, για όσους έχουν ήδη ξεκινήσει το άτμισμα ηλεκτρονικού τσιγάρου, τότε ψάχνετε για αναβάθμιση εξοπλισμού των σημερινών σας κιτ ή να αγοράσετε μία ακριβούτσικη έκδοση μάρκας. Αυτές οι εκδόσεις θα έρθουν σε ένα καλύτερο συμπληρωμένο πακέτο και μερικά έχουν ένα επισκευάσιμο ατμοποιητή.
Με την προοπτική ότι αναζητάτε να φτιάξετε κάτι το ιδιαίτερο σε γεύσεις και σε πλούσιο ατμό. Θα πρέπει να εξετάσουμε την περίπτωση κόστους άνω των 50  ευρώ ανάλογα με τι αξεσουάρ έχει  μέσα.

Αγορά κλώνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η αγορά κλώνων γνωστών ηλεκτρονικών τσιγάρων μπορεί να σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε μια χαμηλότερη ποιότητα συσκευής. Επίσης, οι υγρή νικοτίνη  μπορεί να μην είναι στα υψηλά πρότυπα ποιότητας που θα προτιμούσε ένας ευκατάστατος οικονομικά.
Εάν δεν θέλετε κλώνους για να αποφευχθεί αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει από αξιόπιστους δικτυακούς τόπους.