Mystique Υγρά αναπλήρωσης ανάλυση

mystique-ygra-anapliroseis-analysi

Στο άρθρο αυτό θα κάνουμε ανάλυση των υγρών αναπλήρωσης mystique. Η συσκευασία τους προσδίδει το χαρακτηρισμό πολυτέλεια και τα υγρά τους σαν ελιξίριο νεότητας. Η ένταση που δίνουν αυτά τα e-liquid είναι σαγηνευτική αφήνοντας τη φαντασία να ταξιδεύει κατά τη διάρκεια της χρήσης τους.
Οι συγκεκριμένες ποικιλίες που παρέλαβα εγώ, έχουν μια ισορροπία 50/50 PG / VG, αυτή η σειρά έχει σχεδιαστεί για να καλύψει πολλούς, προσφέροντας αναμφίβολα μια φανταστική εμπειρία ατμίσματος.

Πιστεύω ότι η κριτική μου θα δώσει στον καταναλωτή μια δίκαιη και ακριβής αξιολόγηση της γεύσης και του ατμού παραγωγής. Η δοκιμασία έγινε στο πλαίσιο των δέκα ημερών με τρία
διαφορετικά μοντάκια και 3 ατμοποιητές.

Ανοίγοντας τη συσκευασία, βγάζετε το εσωτερικό περίβλημα δίνοντας σας πρόσβαση σε μια εξίσου όμορφη, σε μαύρο & χρυσό γυάλινη φιάλη που διαθέτει το ίδιο το μυστικό συμβολισμό της ετικέτας πού βρίσκεται στο εξώφυλλο. Τα μπουκάλια είναι σφραγισμένα εμφανούς συμπίεσης και προστατεύονται με πώμα ασφάλειας από τα παιδιά, περιέχοντας μια πιπέτα για εύκολο γέμισμα.

Η σειρά διατίθεται σε πέντε διαφορετικές γεύσεις με διαφορετικές δυνάμεις νικοτίνης των 00mg (0%) Nicotine Free – 03mg (0,3%) Πολύ Χαμηλή – 06mg (0,6%) Χαμηλή – 12mg (1,2%) Μέση – 18mg (1,8%) Υψηλή και 24mg (2,4%) Πολύ υψηλή, σε μέγεθος μπουκαλιού των 30ml.

Οι γεύσεις.

  • Prometheus.

Ο Prometheus είναι ένα υγρό με περίτεχνο επιδόρπιο και με γεύση χυμού που δείχνει ξεκάθαρα,  με πόσο προνοητικότητα έχουν φτάσει τη δημιουργία του, τη στιγμή που θα βγάλετε το καπάκι της φιάλης, δίνοντας τη θέση του σε ένα ευχάριστο άρωμα της έντονης γλυκύτητας με ένα λεπτό υπαινιγμό ανατολικού μπαχαρικού, ενδεχομένως κανέλα, προσθέτοντας ζεστασιά στην συνολική γεύση.

Αρχικά από την εισπνοή βιώνεις μια ζεστή κρέμα βανίλιας με έναν φρουτώδεις υπαινιγμό, συμπεριλαμβανομένων λεμονιού και πορτοκαλιού με τη γεύση του βερίκοκου πάρα πολύ έντονη. Από την εκπνοή μου θύμισε ένα καλής ποιότητας κονιάκ, αυτό οφείλεται στην παρουσία της καρύδας που μείνει πίσω στον ουρανίσκο και ένα γλυκό λουλουδάτο άρωμα στη μύτη.

 

  • Asteria

Πρόκειται για κάποιο αστέρι που πέφτει με την επιείκεια ενός μεθυστικού αρώματος από επιλεγμένα μικτά φρούτα. Η γεύση αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία πολύ άνετη για όλη την ημέρα άτμισμα.

Θα το περιέγραφα ότι σου δίνει την αίσθηση μιας κρεμώδης βάσης με διακριτές νότες μάνγκο και πορτοκαλί, μαζί με ροδάκινο και μια λεπτή δόση γλυκού πεπονιού που προστίθεται μέσα σε αυτό ώστε να στρογγυλευτεί. Αυτό γεύοντας το σε στέλνει σε ζεστές τροπικές ημέρες. Θα χρειαστεί λιγος χρόνος για να κατανοήσετε τις μεμονωμένες γεύσεις, όπως φαίνονται να διαχέονται την εμπειρία μέσα στο στόμα που καθυστερεί την γλυκιά αρωματική απόλαυση.

  • Oceanus.

Περιγράφεται ως ένα συγκρότημα αρωματισμένου με μενθόλη για άτμισμα, θα ήμουν διατεθειμένος περισσότερο να το προτείνω αυτό ως ένα δροσερό φρέσκο δυόσμο που κρύβει έναν υπαινιγμό μαύρης σοκολάτας με ελαφρώς γαλλική βανίλια, τόσο ομαλή όπως το βελούδο, με υπονοούμενα από φρουτώδεις νότες που καθώς περιλαμβάνουν ροδάκινο και φράουλα. Η εκπνοή δίνει μια ξεχωριστή, αλλά λεπτή σημείωση της μέντας, δροσερά με τον πιο ευχάριστο τρόπο που μου θυμίζει ακριβή κολόνια, που λειτουργεί τέλεια μετά το δείπνο.

Συμπέρασμα.

Από τις τρεις γεύσεις που δοκίμασα, είμαι ειλικρινά ενθουσιασμένος. Θα τα πρότεινα ανεπιφύλακτα με την προοπτική ότι δεν θα τα χρησιμοποιήσετε σε ατμοποιητές με χαμηλά ohm, διότι θα γδάρετε το λαιμό σας.