Μετάβαση από κάπνισμα στο ηλεκτρονικό τσιγάρο

Μετάβαση από κάπνισμα στο ηλεκτρονικό τσιγάρο

H μετάβαση από το κάπνισμα σε ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι το στάδιο που πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή, διότι αν τα καταφέρουμε δεν πρόκειται να γυρίσουμε πίσω σε καμία των περιπτώσεων, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας ώστε να πάρουμε μία τελική απόφαση, κατά την ταπεινή μου άποψη αναγκαίο είναι να συμβεί κατευθείαν, χωρίς έμμεσες ή άμμεσες δικαιολογίες που απλά θα κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας, με συνολικό αποτέλεσμα να μην έχουμε πετύχει τίποτα, να μείνουμε απογοητευμένοι και να έχουμε χάσει χρήματα με το πέρασμα των καιρών.

Ένα κόλπο που μπορεί να βοηθήσει είναι να αποφύγουμε τους φίλους ή τις παρέες που καπνίζουν και συνεχώς θα μας βάζουν σε δίλημμα ή σε πειρασμό στην επιστροφή του συμβατικού τσιγάρου.

Αν ψάχνετε για κίνητρο και όχι για προφάσεις είσαστε σε καλό δρόμο.
Θα κάνουμε κάποιες συγκρίσεις όχι για να σας παροτρύνω απλά είναι η πραγματικότητα, το κάπνισμα αποδεδειγμένα προκαλεί καρκίνο, μερικές από τις ουσίες που το περιβάλλουν είναι καρβονύλιο, πτητικές οργανικές ενώσεις, νιτροζαμίνες, και βαρέα μέταλλα και τοξικότητα, αυτές ουσίες είναι έως τριακόσιες φορές λιγότερο στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Η μετάβαση από το παραδοσιακό τσιγάρο στο ηλεκτρονικό ουσιαστικά πρέπει να έχει στέρεα θεμέλια, εφόσον εντρυφήσεις θα διαπιστώσεις ανάκαμψη της υγείας των ζωτικών οργάνων, το λαχάνιασμα που σε ταλαιπωρεί και δεν έχεις αντοχές να κάνεις ούτε βήμα.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι λιγότερα βλαπτικό αποδεδειγμένα με έρευνες και επιστημονικές μελέτες που αναδεικνύουν τις πτυχές αντικειμενικά και χωρίς όφελος, ρωτήστε το γιατρό σας να σας το επιβεβαιώσει με απόλυτη σαφήνεια (για τους καλοβούλούς εννοώ φυσικά), απευθύνομαι στους καπνιστές, δοκιμάστε να ατμίζεται για αρχή χωρίς να σας το επιβάλλει κανένας, οικειοθελώς,

Η διαδικασία μετάβασης δεν είναι επώδυνη ούτε επίπονη, δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά, η σύσταση μου είναι η υπομονή και επιμονή, αν και το τελειότερο θα ήταν να κόψουμε τελείως το ηλεκτρονικό τσιγάρο και το κάπνισμα, αλλά μην ζούμε σε μία ουτοπία η οποία δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί με ευχολόγια, μόνο με πράξεις.

Αν και το ηλεκτρονικό τσιγάρο κερδίζει έδαφος μέρα με τη μέρα οι επιστήμονες για έναν περίεργο λόγο δεν πολύ ασχολούνται με το αντικείμενο του vaping.
Οι ερμηνείες είναι πολλές, κάποιες από αυτές είναι οι εξής, φημολογείται και όχι άδικα θα ήθελα να τονίσω, ότι οι εταιρείες καπνού χρηματοδοτούν υπογείως επιστήμονες για να διαστρεβλώσουν ή να αλλοιώσουν σκόπιμα μελέτες με ενδεχόμενο δόλο ή ακόμα να αγνοήσουν παντελώς την ύπαρξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου, μη ξεχνάτε το χρήμα κυβερνάει.

Δεδομένου ότι το άτμισμα είναι ως μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση, δεν παύει να είναι επιβλαβές για την υγεία μας. η πραγματική χημική σύνθεση των υγρών αναπλήρωσης εφόσον είναι πιστοποιημένοι, μας διασφαλίζει ότι θα έχουμε μία αξιοπρεπή εμπειρία στο χώρο του ατμίσματος.