Άποψη αρχκού πακέτου Joyetech eVic VT

Joyetech eVic VT

Αρχκό πακέτο Joyetech eVic VT. Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου και με ανυπομονησία περίμενα να δω τις πτυχές που θα μου αναπτυξεί στη διάρκεια τις χρήσης του. Επειδή θέλω να είναι πάντα εμπεριστατωμένη άποψη μου, μίλησα και με άλλους διάφορους κατόχους του συγκεκριμένου αρχικού πακέτου. Αντικειμενικά είναι καλό, όμως υπάρχουν και κάποιες αδυναμίες που θα ήθελα να μοιραστώ τις πληροφορίες μαζί σας.

Ας ξεκινήσουμε απ’ τον ατμοποιητή του ο οποίος είναι ο eGO ONE χωρίς να του προσδίδω τον χαρακτηρισμό τρομερού και σπουδαίου, που έρχεται σε έξι διαφορετικά χρώματα με τρεις κεφαλές η πρωτη kanthal, η άλλη είναι τιτανίου 0.4 ohm και η επόμενη νικελίου 1 ohm, κάνει μία χαρά τη δουλειά του. Έχει χωρητικότητα υγρού αναπλήρωσης 2.5 ml (δεν θα έλεγα αρκετό)

Τώρα το μοντάκι, περιλαμβάνει και θήκη σιλικόνης. Έχει ενσωματωμένη μπαταρία που την προσδιορίζει η μαμά εταιρεία στα 5000 mahμ κάτι στο οποίο δεν θα συμφωνούσα (Ας το προσπεράσουμε), Το ζήτημα το οποίο με προβλημάτισε είναι όταν κατά τη χρήση ενός άλλου επισκευάσιμου ατμοποιητή, χρησιμοποιούσα τον έλεγχο της θερμοκρασίας TC και μου το γύρισε σε μεταβλητή ισχύ βατ. Ένα άλλο όταν ήταν σε στάση ύπνωσης και πάτησα το κουμπί πυροδότησης μου άρπαξε το βαμβάκι, δηλαδή έδωσε ρεύμα παραπάνω απ’ αυτό που το είχα ορίσει.

Σαν εμφάνιση είναι κομψό, οι λειτουργίες ρυθμίσεων μενού είναι απλές και ευχάριστες, η οθόνη έξω στον ήλιο κάνει αντανάκλαση. Έχει αυτορρυθμιζόμενη κεντρικό πόλο ο οποίος είναι επίχρυσος.

Προδιαγραφές.

Type: Mod Kit
Brand: Joyetech
Model : eVic
Available Color : Black, Yellow, White
Feature: VW / VT Mod
Material : Metal
Thread Type: 510
Style : Rechargeable
Variable voltage: Yes
Adjustable voltage range: 0.5~8.0V
Atomizer Type: Clearomizer
Mod Type: VV/VW Mod
Battery capacity : 5000mAh
Charge way : AC charger.

Διαστάσεις και Βάρος.

Product weight : 0.232 kg
Package weight : 0.57 kg
Product size (L x W x H) : 8.2 x 4.7 x 2.6 cm / 3.22 x 1.85 x 1.02 inches
Package size (L x W x H) : 14 x 10 x 8 cm / 5.50 x 3.93 x 3.14 inches.

Περιεχόμενο πακέτου.

1 x Atomizer, 1 x Mod, 1 x USB Cable, 1 x Skin, 1 x USB Wall Adapter (1A), 1 x Replaceable Coil, 1 x English Manual