e-cigarette battery voltage μετρήσεις

Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι υπάρχει πολύ περισσότερη εμπειρία ατμίσματος σε 510   στην τάση της μπαταρίας. όπως Υγρά, δεξαμενές πλήρωσης / mod, θερμοκρασία, κλπ,. όλα τα πρόσθετα μέχρι να καθορίσουν το πώς λειτουργεί η μονάδα. Αλλά η πραγματικά φορτωμένη τάση της μπαταρίας έχει σίγουρα μεγάλη επίδραση σε 510  πως εκτελεί το άτμισμα. Η παραγωγή ατμού, η γεύση, στο λαιμό, το χτύπημα, όλα αυτά μπορεί να συνδέονται άμεσα με την τάση της μπαταρίας.Εδώ είναι που έρχεται η έκπληξη . Πολλοί άνθρωποι φαίνεται να πιστεύουν ότι οι τυπικές μπαταρίες  standard OEM είναι 3.7V μονάδες, και ότι το θέμα είναι 510 μια συσκευή 3.7V, και αν θέλετε να ζήσετε μια διαφορετική αίσθηση ατμού ή απόδοση στη συνέχεια θα πρέπει να πάτε σε ένα υψηλότερο mod μεγάλης τάσης . ίσως 5V ή 6V. Έκπληξη, αυτό δεν είναι ακριβώς αλήθεια. Με επικοινωνία που είχαμε με το Joye factory  το 510 δεν τρέχει σε 3.7V. Τρέχει ουσιαστικά μικρότερο από αυτό. Και δεν χρειάζεται κατ ‘ανάγκη να πάει σε 5V ή 6V για να δείτε μια αρκετά αισθητή (και ίσως και ευχάριστη) αλλαγή στην απόδοση.

Η διάταξη δοκιμής:

Η διάταξη δοκιμής για την ανάλυση μου δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ψηφιακό βολτόμετρο που μετρά την ποιότητα σε ένα σταθερό φορτίο αντίστασης για τις μπαταρίες. Σε αυτήν την περίπτωση,  χρησιμοποιώντας κάποια ωραίο σταθερό σύρμα στην αντίσταση που δημιουργούν ένα φορτίο 2,5 Ohm περίπου το ίδιο φορτίο με ένα τυπικό 510 ατμοποιητή. Εγώ απλά να σύνδεσα μια μπαταρία μέχρι το rig και ενεργοποίησα την μπαταρία για να διαβάσω την τάση. Αυτό που μου λέει η τάση ότι η μπαταρία θα παραδώσει στην πραγματικότητα σε ένα πραγματικό ατμοποιητή.

voltage

 

Όλες οι μπαταρίες αυτού του τεστ έχουν φορτιστεί αρκετές φορές κυκλικά, αλλά καμία από αυτές δεν είναι “παλιά”. Είναι όλες πρόσφατες, αλλά έχω βάλει το φορτίο πάνω τους για 20 δευτερόλεπτα, έτσι πριν από τη λήψη των ενδείξεων για την εξάλειψη των ψευδών επιφανειακών φορτίων  αναγνώσεις.
Για την πρώτη δοκιμή θα δούμε ένα πρότυπο εγχειρίδιο μπαταρία 180mAh Joye.
voltage battery
Θα περιμέναμε αυτό να είναι κοντά στο 3.7 αλλά δεν είναι! Είναι πλήρες .6V κάτω από αυτό (που σε σχετικούς όρους είναι πολλά!). Έχουμε ακόμα να δούμε ένα πρότυπο Joye 510 180mAh μπαταρία να τίθεται πολύ περισσότερο από αυτό.
Σίγουρα οι μπαταρίες 280mAh Mega όταν τις σπρώχνεις  σε βολτ πάνω από το φορτίο τάσης από αυτό θα ζορίζονται, Ρίξε μια ματιά:
batteries
Ίδια ιστορία ακριβώς για .6V κάτω από μια πραγματική μονάδα 3.7V. Καταπληκτικά κανένα.
Εντάξει αλλά σίγουρα το Joye PT με πηγή ισχύος 5V USB του πρέπει να βάλει  κάποια καλή τάση σωστά;
Μαντέψτε και πάλι:
atmisma
Ίσως λίγο καλύτερα .. αλλά εξακολουθεί να είναι σχεδόν στα μισά βολτ (14%) κάτω από την οποία νομίζαμε ότι λειτουργούσαν.
Λοιπόν τι γίνεται με το eGo / Tornado. Σίγουρα με μεγάλα (650mAh) χωρητικότητα της μπαταρίας του, πρέπει να έχει μια υψηλότερη τάση για να  παραδώσει, σωστά; όχι
voltometro
Βλέποντας μια τάση εδώ; με Joye Μπαταρίες, από το σχεδιασμό και ως συνάρτηση του εσωτερικού κυκλώματος και την αντοχή τους  ΔΕΝ τίθεται 3.7V.
μπορούμε να πάρουμε μόνο 3.7V με τη μετάβαση σε κάποια μορφή mod ή μεταχειρισμένη τύπου της μονάδας που δεν μοιάζει με ένα «παραδοσιακό» φωτοβολταϊκό
metrisi batarias
Αυτό είναι το SLB (L2) «κλώνος» μπαταρία για το 510. Σίγουρα καλύτερα τάση, αλλά τα πράγματα έχουν μια συνήθεια.
metriseis volt
Τώρα παίρνουμε κάπου. 3.7V + από μία πρότυπη εργοστασιακή μπαταρία κλασικής μορφής. Αλλά είναι αλήθεια ότι μόνο στα τα εγχειρίδια ισχύει
kali metrisi
Οι παραπάνω μετρήσεις είναι εκτός της KR808D-1 automatic battery. Απλά δεν μπορείτε να
δείτε την μπαταρία επειδή ήμουν απασχολημένος με το βολτόμετρο
Και μόνο για ένα ακόμη σημείο δεδομένων, για να σας ενημερώσουμε ότι ο έλεγχος πραγματικά λειτούργησε .. και να δείξουμε τι είδους τάση που πραγματικά χρειάζεται να κατεβείτε από 3.7V “mod”, εδώ είναι ένα στιγμιότυπο της μονάδας.
e cig
Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει ότι .5V ή .6V είναι μεγάλο ζήτημα όταν μιλάμε για 510 το υλικό, αλλά και με βάση την προσωπική μου εμπειρία και αντίληψη είναι μια μεγάλη υπόθεση. Ο ατμός είναι πολύ πληρέστερος, θερμότερος, και σε κάποιο βαθμό τα γούστα είναι ακόμα καλύτερα (για τις περισσότερες γεύσεις). Και πιστεύω επίσης ότι η αντίσταση λειτουργεί καλύτερα σε αυτή την τάση. Είχα κάποιες αντιστάσεις που σκέφτηκα πως ήταν υποτονική και είχαν ανάγκη από  καθαρισμό. Τους έβαλα σε μια πραγματική συσκευή 3.7V, και “ήρθε πίσω στη ζωή”. Και νομίζω / την αίσθηση ότι επειδή η υψηλότερη τάση ήταν σε θέση  να εξατμιστεί ένα μέρος του πάχους υπολειπόμενο «ουσία» που κατέληξε γύρω από το πηνίο αφού το μεγαλύτερο μέρος του υγρού ε εξατμίζεται γρήγορα
Δεν είπα τίποτα στο παραπάνω κείμενο σχετικά με τη ζωή της μπαταρίας. Ο μόνος τρόπος που θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας σας είναι με μεγαλύτερα (mAh). Και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα eGo / Tornado ή mod. Αλλά αν είστε απλά ψάχνουν για τάση