coil wire ni200 και στησίματα αντιστάσεων

syrmata kaia antistaseis

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω λέγοντας, ότι δεν είμαι ειδήμονας κτισίματος μιας αντίστασης, μπορώ να βάλω μαζί μερικές ωραίες σπείρες, Αυτά είναι μόνο τα βασικά, τίποτα ιδιαίτερο, απλά πηνία που είναι απλό να κατασκευάσει και να λειτουργήσει ο καθένας. Εγώ δεν θα (ή τουλάχιστον να προσπαθήσω να μην) επιβάλω τις απόψεις μου, ακριβώς μεταφέρω τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από μερικούς ευφυείς ανθρώπους γύρω από τις συναναστροφές μου. Να χτίζεις δεν είναι κανόνας άλλα μόνο επιλογές. Η ουσία είναι να  εργαστούν άψογα με συνέπεια, με καλή γεύση και πλούσιο ατμό.
Προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες κάτω στα σχόλια, αλλά να θυμάστε ότι αυτό είναι μόνο για ένα-δυο βασικούς τύπους που οι νέοι στον χώρο θα επωφεληθούν, να χρησιμοποιήσουν και να απολαύσουν, ενώ ευελπιστούμε ότι θα αποφευχθούν ορισμένοι από τις πονοκέφαλοι.

Μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρουμε:

 

 • Η σύνδεση μιας αντίστασης είναι πιο σημαντικό το γεγονός για ένα επισκευάσιμο ατμοποιητή. Αυτό σημαίνει ότι ο ιδανικός τρόπος για να επισυνάψετε το πηνίο είναι παγιδεύοντας κάτω από τη κεφαλή της βίδας. Έπειτα οι τρύπες και οι βίδες είναι πρόδρομος τις μόνη σας επιλογή, στη συνέχεια, βάζοντας ένα κομμάτι Kanthal με τις Άκρες σύρματος μέσα από την τρύπα, προσοχή να μην εφάπτονται μεταξύ τους. Ότι σύνδεση και να επιλέξετε, θα πρέπει να είναι στερεός σαν  βράχος, που δεν μπορεί να μετακινηθεί αρκετά.

 

 • Συνδεδεμένα σύρματα κάνοντας επαφή (wire coils)  εναντίον σύρματα με κενό διάστημα ανάμεσα τους. Το να απέχουν τα σύρματα πρόκειται για ευκολότερη λύση και είναι λιγότερο πιθανό να σας επιφέρει ζητήματα. Επικοινωνούντα coils μπορεί να λειτουργήσει, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο, να κρατήσει λειτουργώντας σωστά. Εγώ δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία σε προτρέψω κάποιον να προτιμήσει, αλλά θα συμβούλευα απλά να ξεκινήσει με απόσταση μεταξύ των σπειρών για αρχή.

 

 • Δεν θα πρέπει να την οικοδομήσουμε, ή να προσαρτήσουμε, σύρματα σε αντιστάσεις, ενώ είναι συνδεδεμένο στη συσκευή μας. Μην συνδέσετε μέχρι να είναι έτοιμα να έχουμε πάρει την αρχική ανάγνωση της σπείρας.

 

 • Όταν συνδέετε την αντίσταση σας με το νέο wire στη συσκευή σας για πρώτη φορά, το σύρμα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Αν το coil είναι ζεστό το μοντάκι δεν θα πάρει τη σωστή ανάγνωση που χρειάζεται για να ρυθμίσει τη θερμοκρασία. Θα πρέπει να γνωρίζετε τη γενική αντίσταση του coil που φτιάχνετε, είτε από την εμπειρία σας ή από ένα μετρητή, ώστε να γνωρίζετε αν το τσιπ έχει πάρει τη σωστή ανάγνωση. Εάν χτίζετε το coil που εισηγήθηκα και η αντίσταση είναι δηλαδή 0,20 Ω, κάτι δεν πάει καλά. Οι άνθρωποι πράττοντας τέτοιες διαδικασίες προφανώς θα έχουν ελαττωματικό τσιπ έως και προβληματικό, αλλά περισσότερο από πιθανό, είναι ότι κάτι έκανες λάθος. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο στην αρχή, αλλά θα το κάνεις όλο και περισσότερο, και να πάρετε μια καλύτερη κατανόηση, μπορείτε να το βράσετε 2 φορές το σύρμα ώστε να στρώσει πριν από κάθε χρήση.

 

 • Το mod σας έως ότου γίνει η ανάγνωση του coil δεν πρέπει να το ζεστάνουμε.  οπότε και θα μεταβεί σε κατάσταση ύπνωσης (sleep mode). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε μικρές διακυμάνσεις στην αντίσταση. Έχουν την τάση να αγνοούν +/- 0.02 αλλαγές αλλά κάτι μεγαλύτερο σε αλλαγή νέας αντίστασης λίγο δύσκολο το βλέπω Άλλος τρόπος είναι να αφήσετε τη συσκευή εγκατεστημένη με το coil σας για περίπου 15 ή 20 λεπτά. Αυτό επιτρέπει στη συσκευή και το πηνίο να επανέλθει στη θερμοκρασία ξεκούρασης και να το διορθώσει η ίδια συνήθως. Σπάνια έχω αυτό το πρόβλημα πια επειδή έχω μάθει περισσότερα για το πώς λειτουργούν τα mods. Τυχαία μεγάλες διακυμάνσεις συνήθως δείχνουν τη σύνδεση σύρματος και κεφαλής σαν πρόβλημα διότι δεν αναπαύεται. Κακό, ή βρώμικο, 510 συνδέσεις μπορούν επίσης να προκαλέσουν προβλήματα, αν και λιγότερο πιθανό ότι το τα σύρματα.

 

 • Διπλές μπαταρίες και mods. για παράδειγμα εάν δεν έχεις ένα δεύτερο μοντάκι, αλλά αυτές έχουν κάποιο πρόβλημα, ίσως να προκληθεί μεταξύ των μπαταριών δυσλειτουργία ακόμα και εάν έχει τοποθετηθεί σωστά η μια και η δεύτερη όχι Αυτό το σενάριο δημιουργεί ένα βραχυκύκλωμα μεταξύ των ίδιων των μπαταριών και δεν μπορεί να προστατεύσει. Αν ακόμα και οι δύο στήλες έχουν τοποθετηθεί ανάποδα, πάλι σε προστατεύουν ιδίως τα νέας γενιάς μοντς, αλλά το πρώτο σενάριο είναι πολύ πιο πιθανό, αν δεν είστε προσεκτικοί, να δείχνει ανακρίβειες
  Προτεινόμενη wire κατασκευής: 0.40 mm 9 wraps around σε 2.5 mm εσωτερική διάμετρος, 0.30 mm 8wraps around σε 3 mm εσωτερική διάμετρος

 

 • Η μόνη σημαντική διαφορά των δύο είναι η εσωτερική διάμετρος (ID). Προτιμώ το 2.5 mm , αλλά άλλοι προτιμούν το μεγαλύτερο 3 mm, η οποία θα επιτρέψει περισσότερη φυτίλι η οργανικό βαμβάκι ανάλογα τις προτιμήσεις. Ένα λιγότερο περιτύλιγμα μπορεί επίσης να ταιριάζει καλύτερα σε ορισμένες κεφαλές. Η τιμή πρέπει να είναι περίπου  από 0,12 έως 0,14.

 

 • Χρησιμοποιώντας machine screw θα επιτρέψει σε σας για να τυλίξει ένα τέλειο πηνίο. Μπορείτε να διατηρήσετε το πηνίο στη βίδα, ενώ μπορείτε να το συνδέσετε με την αντίσταση σας, βοηθούν για τη διατήρηση της μορφής, ενώ μπορείτε να κλειδώσετε το μέγεθος. Από τη στιγμή που επισυνάπτεται και τοποθετηθεί σωστά, απλά βγάλτε τη βίδα και θα πρέπει να έχετε μια τέλεια σπείρα χωρίς την ανάγκη για προσαρμογές.

 

 • Στεγνό ψήσιμο Ni200 είναι συζητήσιμο. Εάν νομίζετε ότι πρέπει να το κάνουμε, ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να προτείνω είναι να αυξήσει τη θερμοκρασία σας σε 300 βαθμούς Κελσίου

 

 • Η προστασία θερμοκρασίας πρόκειται να λοξοδρομήσει σχεδόν αμέσως, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετό για να πυρώσει, η οποία θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Αν πυρώσει στο κέντρο της σπείρας, θα πρέπει να κάνατε καλή δουλειά. Αν υπάρχουν καυτά σημεία ή ζεστές άκρες, να ξέρετε ότι έχετε να διορθώσετε κάτι. Να θυμάστε, αν ψήσετε ξηρή  την σπείρα, θα την αφήσετε πάλι να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου πριν το βάλετε στη συσκευή. Η ανυπομονησία είναι ο χειρότερος συμβουλάτορας.