Οδηγός για της μπαταρίες ατμίσματος, Προδιαγραφές και Όροι

ilektronikotsigaroreviews - Οδηγός για της μπαταρίες ατμίσματος, Προδιαγραφές και Όροι

Οι μπαταρίες μπορούν γενικά να αναλυθούν από δύο βασικά χαρακτηριστικά: την ικανότητα (mAh βαθμολογία) και αμπέρ (το σημερινό τρόπο χειρισμού). Κατά την επιλογή των μπαταριών για να αγορά θα πρέπει να επιλέξετε ποια χαρακτηριστικά είναι η προτεραιότητά σας για την εφαρμογή που θα της χρησιμοποιήσετε. Δεν μπορούμε να έχουμε το υψηλά mAh και συνάμα υψηλότερα αμπέρ σε μια μπαταρία. Αυτό οφείλεται στα όρια των σημερινών τρόπους χημείας και τεχνολογίας μπαταριών. Η ασφάλεια πρέπει πάντα να είναι το νούμερο ένα προτεραιότητα.

Χωρητικότητα ή mAh Αξιολόγηση – μια προσέγγιση για πόσο καιρό μια φόρτιση της μπαταρίας θα πρέπει να διαρκέσει από επιβάρυνση 100% όταν η μπαταρία θα είναι στα τελειώματα της. Περίπου, 100 mph = μία ώρα χρήση με εφαρμογή σε χαμηλής ισχύς φακό.
Προσοχή σε αμφιβόλου αξιώσεις brand name, με δήθεν μεγάλες αξιολογήσεις και mAh χωρητικότητας από ορισμένες κακόφημους προμηθευτές και κατασκευαστές. Αυτές οι εταιρείες προσπαθούν να προκαλέσουν σύγχυση στους καταναλωτές με ένδειξη «max amp” specs. Efest, IMR, και οι “—-fires” μάρκες είναι οι χειρότεροι δράστες αυτής της πρακτικής. Μην πέσετε θύμα διαφήμισης στις απάτες τους.
Να επιλέγετε για συνεχή ρυθμό εκροής (continuous discharge rate CDR) και όχι απότομης ή παλμικής αξιολογήσεις είναι ακριβώς αυτό που υπόσχονται μεν αλλά μπορούν να κρατήσουν μια υψηλή ένταση για 2-5 δευτερόλεπτα, αλλά στην διάρκεια θα αρχίσει να καταστρέφει τα κύτταρα της.
Αν επιλέξετε μπαταρίες με συνεχή ρυθμό, έτσι θα έχετε κάνει μια σωστή αγορά, και κυρίως να αποφεύγετε τις παλμικές και τις Burst διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος για τους sub-ohming ατμοποιητές με mods, και μη γνωρίζοντας το INS και outs των μπαταριών.
Η Μωβ Efest Μπαταρίες δεν είναι αυτό που διαφημίζουν και η Imren Μωβ είναι άχρηστες!