Επιδιόρθωση προβλημάτων Fogger v2 – v3

Fogger-v2-v3-epidiorthosi-provlimaton

Εάν έχετε προβλήματα βραχυκυκλώματος με τον Fogger v2 – v3 ατμοποιητή σας και διαπιστώνετε ότι ζεσταίνεται η μονάδα mod γρήγορα τότε οι ακόλουθες σημειώσεις μπορεί να είναι χρήσιμες για σας. Για να επιβεβαιώσετε ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα βραχυκυκλώματος μπορείτε να τον βιδώσετε τον ατμοποιητή στο μοντάκι και πατήστε γρήγορα το διακόπτη Πυροδότησης .
Τώρα, ανάλογα με το είδος του μοντ που χρησιμοποιείτε υπάρχουν δύο δυνατότητες, δηλαδή – εάν χρησιμοποιείτε ένα μηχανικό mod τότε η μονάδα της μπαταρίας θα ζεσταθεί  γρηγορότερα, αλλά αν χρησιμοποιείτε κάποιο είδος VV mod με προστασία βραχυκυκλώματος  τότε ο ατμοποιητής απλά δεν θα δώσει ρεύμα στο κύκλωμα του mod σας προστατεύοντας την μπαταρία από τη δημιουργία ενός βραχυκυκλώματος.

Τα ζητήματα βραχυκύκλωσης παρουσιάζονται όταν οι δύο συνδέσεις ή τερματικά θετικών και αρνητικών κάπου μπερδεύονται και στην περίπτωση του Fogger ο κοινός ένοχος είναι ο πυθμένας σύνδεσης 510 επί του ατμοποιητή.

 

Επιδιόρθωση του κονέκτορα 510 με το κεντρικό pin.

Τώρα, για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επιπλέον ένα μικρό δακτύλιο σιλικονης που έρχεται με το κιτ. Απλά ξεβιδώστε το ρυθμιζόμενο θετικό ακροδέκτη από τον ατμοποιητή που έχει μια μικρή βίδα που βγαίνει από τη μέση της σύνδεσης 510 και τοποθετήστε το δακτύλιο o-ring στο εσωτερικό της σύνδεσης και βάλτε τη βίδα πίσω. Σε αυτό το στάδιο συνήθως υποχωρεί το θέμα βραχυκυκλώματος στις περισσότερες περιπτώσεις. Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα βραχυκυκλώματος, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δεύτερο όρινγκ, καθώς και για να εξασφαλίσει περαιτέρω τη σύνδεση. Μια άλλη λύση εδώ δεν είναι να βιδώσετε περαιτέρω τον ατμοποιητή στο mod σας, το οποίο μπορεί επίσης να αποτρέψει μερικά θεματάκια.

Επιδιόρθωση των coils.

Ένας άλλος λόγος για ένα ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα μπορεί επίσης να οφείλεται στα coils του ατμοποιητή σας. Δυστυχώς, ο τρόπος με τον οποίο είναι χτισμένος ο Fogger v2 – v3 είναι από μέσα έχοντας με τις θετικές άκρες κοντά στα πλευρικά τοιχώματα του ατμοποιητή  που φέρει το αρνητικό φορτίο, θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τα coils εάν κάνουν επαφή με τα πλευρικά τοιχώματα του